SuSerkan Beybisi vay WhatsApp grubunu bilmiyordum nedir şartlar acaba katılım İçin bilgilerinizi paylaşırken birşeyler öğrenmekten keyif alacağımdan Emin’im ☺☺😌
Cekun gozdeninannesi aaaa aynıyız bende 6+3 inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi alırız kucagımıza
Cihatim Kizlar 6+5 cok sukur kesemizi bebegimizi kalp atislarimizi gorduk. Allah isteyen herkese nasip etsin.🙏🤰💕
DuruMelek Hanımlar, neredeyse 8 haftalık olduk. Size danışmak istiyorum 2 veya 2 buçuk saatlik yolculuğun sakıncası var mıdır?
Fatosumum DuruMelek 4 haftalıktı kese gözüktü 10 gün sonra gittim kalp atışını duydum yani 6.hafta gibi şimdi 8 haftalığız 🙂
Merve06 Bende daha 8 haftalığım 😂🙈 Allah nasip ederse eylüle geliyor doğumum ilk çocuğum 25 yaşındayım 🤰🏻🙈🙏🏼💕
jrarya DuruMelek maşallah 😇🍀çok sevindim iyi bizde biraz bulantı biraz yanma az ağrı yuvarlanıp gidiyoruz sevindim iyi olmanıza postlarda göremeyince merak etmiştim 😌🧚🏼♂️
DuruMelek jrarya whatsapp grubundan ayrıldım ben gereksiz endişeler oluşturan yazılar vardı 😊 Allah herkesin kucağına almayı nasip etsin 8+4 üz senin ne kadar oldu ? Sormana çok sevindim ☺