jrarya Sanirimanneoluyorum ne güzel çalışırken benimde vardı kıymetini işten ayrılınca anladım şimdi ilk testleri yaptırırken 1000 liraya yakın ödeme yapınca keşke çalışmaya devam etseydim dedim büyük nimetmiş. Umarım içinize sinen bi doktor bulurusnuz 😇
SuSerkan prmmom İzmirli anneler ❤ Dün akşam öğrendim Bebek yoğun bakımcı olduğum İçin kendimi tecrübeli olarak düşünüyordum yalanmış ölüyorum heyecandan ☺☺☺
SuSerkan prmmom aa Harika ☺☺ Daha rahat geçeceğini ümit ediyorum o yüzden sence de öyle mi ? Yani daha bilinçli vs
prmmom SuSerkan Doğumdan sonra evet ama hamilelikte tam bi şaşkolozum sanki hiç doğuma girmedim hiç kadın doğum görmedim 🤣
Zeyyynneep Merhabalar bizde 8+3 'le gidiyoruz ama ufaklık biraz endişelenelim istiyor galiba. Malesef yatıyoruz. Sizlerin nasıl geçiyor hamileliği
Beybisi Zeyyynneep merhaba ben de konizasyon ameliyatı oldum rahim ağzım normal bi kadınınkinden 1.5cm kısa erken Doğum riskim war şu an sıkıntı yok ama büyüdükçe riskte çoğalıyor sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Beybisi Merhaba sat 17/18aralık sanırım sürpriz bir bebek oldu 3.çocuğum🤫🤷🏽♀️🤪 yasmini 3gün unutarak hamile kaldım😱 istanbul Beşiktaştayım🤗🤗
cigdemmm Beybisi Canim 5+6 da doktora gittim hem bebisi gorduk hem kalp sesini duyduk karindan ultrasonla hizli gelismis dedi doktor allahima sukur
Gzmdnz Beybisi çok şükür c.tesi günü gördük haftasiyla ayni kalp atişlarını da duyduk Rabbime şükür herkese nasip etsin hamd olsun hersey yolunda Allah daim etsin inşallah 😍
jrarya Denizeliha reglim geçtikten bi gün sonra test yaptım canım 4 haftalıkmış o zaman tem 5 te keseyi gördük 6+3 tede kalp atışını duyup kesenin içinde bebeğimizi gördük kaç haftalıksın sen
Gunesmerve Merhaba bende 6.5 haftalık hamileyim geçen hafta keseyi gördük inşallah cuma günü kalp atışını duyarım inşallah nasil olursa 12 eylül doğum