ElifSencan123 Bende 6+1 hamileyim ama biz de 5+5 te gittik kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi korkuyorum çok stres yaptım kendime inşallah duyarizz
SmeyyeDurmaz Bizde tam bugün 7 inci hafataya girdik doktora gideceğim çok sabırsızım ya 😍çok değişik bi duygu heyecanmış ❤
Ozgeulnc SmeyyeDurmaz bende öyle canım 40dakikadır 7.haftamıza girdik yarını dört gözle bekliyorum kalp atışını duyabilmek için❣🤰
Ozgeulnc Sevgisahin0610 çok şükür yok canım okuduğum da bazen olabilir yazıyor fakat yine de insan tedirgin olur tahmin edebiliyorum Allah bebişlerimizi korusun 🙏🤰
SinemCanbaz EbruErtrkBaki inşaallah en yakın zamanda görürüz doktor salı gününe gel göremeyebiliriz ama yinede gel deri inşaallah görürüz kötü bişey olmasından korkuyorum allahım esirgesin
EbruErtrkBaki SinemCanbaz allahım hepimizin evlatlarını korusun esirgesin inşallah ilk gebelik olunca daha bi insan endişeleniyor inşallah en yakın zamanda görürüz keseyi 🙏🏻
Kubra_ali maviianne bende aynı günün ama program 3 eylül diyor o zaman doktorun dediğine bakalım demi ıns ağustosta olurlar😊😊😊
EbruErtrkBaki DuruMelek merhaba hosbuldum 🙂 alttan korktugum ıcın sanırım karından gözükmesini beklemelıyım 😍cok tesekkur ederimmm
SinemCanbaz EbruErtrkBaki amin inşaallah 🙏 o konuda çok haklısınız insan ilk gebelikte böyle oluyormuş rabbim kimseye hayal kırıklığı yaşatmasın
Minikcanavar Merhaba bende yeni hamile oldugumu ogrenenlerdenim kan testi sonucunda ogrendim ultrasonda gorunmedi doktor yeni oldugunu soyluyor belki o yuzden gorunmuyo olabilir dedi ama biraz tedirgin oldum
Deletedmom67 Minikcanavar evet canım korkma bende öğreneli 1 hafta oldu.haftaya doktor randevum var kese görmek için inşallah 😊 hemen gözükmüyor kese 😊
jrarya Sanirimanneoluyorum ne tarafta oturuyosun benim doktorum yenibosna Nish’te muayenehanesi doğumları Hizmet Hastanesinde yapıyo çok şeker bi adam Sait Halil adı tavsiye ederim
Sanirimanneoluyorum jrarya çok teşekkür ederim dönüş için fakat bana hastane lazım özel sağlık poliçem var. Özel muayene yerlerini karşılamıyor maalesef 🙁
SmeyyeDurmaz Keseyi gördüm ama kalp atışını duymak icin 10 gün sonra gel dedi insallah onu da duyarız 🙏🏻
prmmom Mervik aynı günüz canım inşallah duyarsın benimkide 1 2 saniye duyuldu daha çok küçük olduğu için belki senindki daha küçüktür gec döllenmedir korkma