Emineoksz beyzanurytt bi kızım var adı defne karnimdaki daha cinsiyeti belli değil ama kiz olursa duru yada Masal düşünüyorum erkek olursa da ya Metehan yada Asaf düşünüyorum
Demedov neanladinyurdagul bu ne Allah aşkına saçma sapan isimler hayır çoğu Türkçe bile değil. Farklı olacağız diye yavrularınızı harcamayın:)
neanladinyurdagul Demedov ben sadece gözüme hoş gelenleri yazdım siz istemezseniz koymayın saçma sapan gibi bi uslüpla yorum yapmanıza gerek yok 😉
Bhrbynl Babycicek ay bayılıyorum bu isme hep diyordum hamile olunca kızım olursa adı Lina olacak ama Allah erkek nasip etti hayırlısıyla doğunca Efran koyacam adını
TomrisHanim beyzanurytt kızım olacak Eylül bilge düşünüyorum erkek olsaydı Metehan yada Eymen Asaf düşünüyorduk 😂
Gizemelzemkerem Kızımın ismi Elzem Açelya Oğlumun ismi Ezel Kerem bir tane daha oğlum olcak onuda Ekin Arel düşünüyoruz başka uygun isim bulamadık😊
fundactak Biz kızımızın adını ceylin koyucaz , cennet kapısı demek . Hifa isminide çok begeniyorum peygamber efendimiz döneminde bir sahabe adı güzel bir hikayesi var isim arayanlara öneri olabilir ☺️
Ozge818 beyzanurytt Oğlum Emir Ege Kızımada şimdi Fatma Liva koycaz inşallah Aslında Eliz Ece olabılırdı ama babalı oğullu Fatma Liva sectıler😂
Elif57 Hayriyekeles Akça ismi ilkte tuhaf gelmişti. Burada sürekli aynı isimleri gördükçe koyacak bişey bulamayacağım herhalde diyordum. Eşim çok istedi, ben de baya alıştım artık. Başkasının koyduğunu görünce de daha sevimli geliyor 😅 sağlıkla kavuşalım inşallah 🤗
ilaydadgnysr Biz de şu an İlkan ismini düşünüyoruz oğlumuza. Hem anlamı güzel hem de eşimle ismimizin birleşimi. Eşim buldu benim de içime sindi hayırlısı bakalım🌸
Jale92 İlk oğlumun ismi Ceyhun İkinciye, Turan, Harun , Cihan isimleri arasında kararsızım. Hangisi kulaga hoş geliyor en çok?