Anonimdenim Benım hastane beta hcg bakmamış sonuçlar da da yok ama doktor gebelık yok demiş bu nasıl oluyor bakılmamıs ki testte yok yani anlamadım 🥴 başka değerle beta harıcı anlaşılıyor mu ? Sonuç:
Ginger_ Anonimdenim bildiğim kadarıyla sadece kanda hcgye bakılarak hamilelik netleşir onun dışında idrarında hormon bakılmaydıysa anlaşılmaz. Bir de gebelik şüphesi yok dendiyse doktor o yüzden hcg istememiştir. Senin şüphen varsa sadece hcg ye baktırabilirsin
mucizeolsunn Anonimdenim doktorun sitesine sonuçlar daha hızlı düşüyor betaya bakıp ordan görmüştür. İnternete bazı hormonlar daha yavaş düşüyor benim de başıma geldi doktor nerden bildi hamile olmadığımı diye düşünürken HCG sonucum sonradan çıkmıştı
Anonimdenim Ginger_ normalde kan soncularıma göre emara gırecektım sonuçlara bakıp taburcu demiş ama bende fıtık var 2 tane öncesinde ben gebelık şüphem var demıstım adete 2 gun var dıye soylemıstım
Ginger_ Anonimdenim sonuçlarına göre bakılmamış canım eğer enfeksiyonun falan çok yüksekse ondan öyle demiş de olabilir ya da doktorun başka bişeye bakmıştır belki bilemiyorum şimdi ama şüphen varsa en azından kaset testte çıkar adetine az kalmış zaten
Anonimdenim mucizeolsunn ben kağıtları aldım ve 2 gun oldu hastaneye gıdelı zaten 2 gunde e nabızda hepsi düştü beta nıye dusmedı 😀
mucizeolsunn Anonimdenim ben yeni baktırdın sandım bilmiyorum 2 günde düşmesi lazımdı aslında tekrar doktora sorabilirsiniz
Anonimdenim Ginger_ Benım adet günüm bugun canım olmadım henüz ( ben doktora 2 gun önce gıtmıstım acilden ambulansla fıtığım vardı vücudum kitlendi gebelik şüphem var) dedim ve emara gırmeden önce beta bakalım dediler sonuc kağıtlarında yoktu ilaç bıle vermedı gonderdı eve