Yagmur1212 Selamın aleyküm canım anneler var mı böyle bildiğiniz hastaneler yine uygun fiyatlı özel hsataneler de olur bilgisi olan yazarsa çok mutlu olurum 💐
1mucize Yagmur1212 benim bildiğim acil bir durum olmadığı müddetçe bütün devletler normal doğum odaklı. Ben çam sakurada normal doğum yaptım 👍🏼
Kubracigimm Yagmur1212 ne tarafta oturuyorsunuz. Beylikdüzü devlet hastanesi de o konuda iyi. Çok normal doğum yapan var orada ve baya da memnunlar.
Yagmur1212 1mucize ikinci gebeliğim ondan ötürü acaba normali yaparlarmi diye düşünüyorum cam sakuraya takip için gidiyorum aslında
1mucize Yagmur1212 anladım bi sorun sıkıntı yoksa inşallah. Yaparlar bence kontrol günü sorun doktorunuza doğum şeklim belli mi diye söyler size içinizde rahat eder
Yagmur1212 1mucize inşallah ben bir sorayım birde normal doğuma giren doktorlar belli mi ben kendim erkek doktor istemiyorum çok zorunda kalmadıkça o yüzden özel araştırıyorum veya evde doğum gibi ama malesef özeller 16 bin civarı
1mucize Yagmur1212 o hastanede doktorlardan çok asistan ve stajyerlere hep denk geliyoruz ben acilden giriş yaptım acilden doğuma kadar 1 tane erkek doktora denk gelmedim hepsi kadın sadece 1 kere alttan muayyene için erkek doktor yanında kadın asistanıyla gelmişti ve beni kadın muayene edip bilgi vermişti doktora
Yagmur1212 Kubracigimm ben Kayaşehir bayramtepe tarafındayim bir bakayım gitmek için de bir randevuyu almam lazim
Kubracigimm Yagmur1212 doktor olarak bilmiyorum açıkçası , ama ben orada gebe okuluna gidiyorum , doğum yapanlar çok memnun. Ebeler de iyi , bebek dostu bir hastane olarak geçiyor.
Yagmur1212 Kubracigimm inşallah öyledir gebe okuluna katılanlar orda doğum yapınca extra bir şey yapıyorlar mı ilgilenme vs gibi
Yagmur1212 1mucize anladım çünkü ben ilk dogumumda yaşadığım için kötü gelihor aynı şeyi yaşamak asla istemiyorum
Kubracigimm Yagmur1212 onu bilemiyorum maalesef. Ben başka hastane takipliyim , gebe okulu için gidiyorum sadece Beylikdüzü’ne ama gruplarda memnuniyete denk geliyorum.