Selbus Peynirli hamur kızartması. Tel peynir kaşar peynir olursa bir şey yok ama düz peynirli olursa hamsi gibi kokuyor bana yiyemiyorum. Su bende de var hayat su içiyorum. Annemlerde Hamidiye var acı geliyor tadı
Selbus benim bir de pişen kıyma kokusu. Kurban bayramı da geliyor benim etlerimi kim keser dizer bilmiyorum. Her yerde et kokar :(
imeaeb Nohut yaaa 🥺 çok severdim normalde ama asla katlanamıyorum nohut görmeye, koklamaya bir de köfte 🥴
Elifbnckk Kardelennn34 Sigara içiyordum tiksindim bıraktım. Köfte asla yiyemiyorum çok kötü kokuyor onu düşününce sürekli istifra ediyorum.. ve bana lavoba kokuyor mutfak lavabosu aslında bı koku yok ama işte hassasiz ne yapalım.. bide buzdolabıni kolay kolay açamıyorum eşim çok yardım ediyor bana sürekli yanımda her şeyi o yapıyor Allah razı olsun yoksa halim yamandı😂😂
annesiiiii Kardelennn34 hersey :) şiş yüz ödemli ayaklar kadının çilesi bitmez neyse ki son 60 rabbim isteyen herkese nasip etsin dayanma gücü de versin annelik yolu daha anne olmadan çok zor