mylittlebabym Mustafayigitvebeytugannesi valla 2 aylık bebişle kahvaltı sofrası kurmak bile zor djjd kaldı ki yemek yapmak daha da zor.😅 Eskiden aman menü uyumlu olsun,aman sofra şık olsun derdim şimdi aman karnım doysun da kafasındayım 😅
Mustafayigitvebeytugannesi mylittlebabym Ben ekmek arası yiyebildigime şükrediyorum senin 2 aylık bir tane benim 3 tane birde 5 yaşında diğeri 1.5 yaşında küçük 40 günlük delirecem az kaldı
-_Esra_- Kirmizibasliklikizzzzz Ay bide sorar geleyim mi diye patates salatasını ben sana yapayım bebeğim kendin gel 😍😍
mylittlebabym Mustafayigitvebeytugannesi oyyy Allah sana güç kuvvet bebişlere de sakinlik versin canım 💜
Bulbulyuvasi kahvesever__ fırında tavuklu patates,dolma,sigara böreği,salata,çorba yaptım. Ama şuan gerçekten neremden nefes alıyorum Allah bilir. Öldüm öldüm dirildim valla
Bulbulyuvasi kahvesever__ canım 30 haftalığım artık nefes alıp vermekte zorlanıyorum yatakta yuvarlanıyorum bildiğin
Zumzugukodummuzzingillatirim kahvesever__ yarına fikir olsun dkdkdkdkdk körili tavuk pestolu makarna ve salata. Green salât şube açıcaz evde yakında dkdldlfl