MelikeBulut Normalde 7 haftalık hamileyim bugün ultrasonda 6 haftalık olduğunu öğrendim doktor kalp atışını gördüğünü söyledi ben duymadım ama bebeğide görmüş çok küçük olduğu için ben görmedim böyle yaşayan var mı acaba 🥴
nidosh MelikeBulut be de yedi haftalık sanıyorken 6 haftalık gözüküyordu ve kalp atışı gördü ama ben de görmüştüm yanıp sönüyordu
Liv3652 MelikeBulut sata göre 8+2 yim bebeğe göre 6+6 yim cumartesi günü gittim bende geç döllenme olduğunu söyledi doktor kalp atışını gördüğünü ama çok küçük olduğu için dinlemenin sağlıklı olmadığını söyledi cumartesi tekrar randevumuz var inşallah dinlemek de nasip olur insan ister istemez stres oluyor
Youngmotherr MelikeBulut endişelenme kuzu benim de 5+2 yken mi 6+2 yken mi ne sadece doktor duymuştu ben duyana kadar bebek 19+3 oldu 😂 kısacası duyarsın yakında
eylulmihrasmom MelikeBulut 1 hafta önden ya da geriden gelebilir bu süreç hiç canınızı sıkmayın geç döllenme olabilir 8-9a kadar kalp atışı duyulmaması normal diye biliyorum
MelikeBulut nidosh he bana öyle göstermedi de kalp atışı var dedi ses olarak sizde daha duymadınız yani öyle mi
nidosh MelikeBulut kalp atışı var diyorsa içiniz rahat olsun bence. ben 7. Haftada gitmiştim o zaman 6. Hafta gözüküyordu. Benim gittiğim hastanede erken gebeliklerde kalp atışını sadece gösteriyor dinletmiyor sağlıklı olmadığı için bana da dinletmemişti. Ama bir hafta geride gözüküyordu o zaman. Kendi haftasıyla uyumluya döndü bir kaç hafta sonra. Şimdi 38. Haftadayım 😊😊
MelikeBulut Liv3652 evet ya rahatlarim diyodum 10 gün daha beklicem şükür ki atıyor kalbi de işte insan duymayınca bide bı önceki gebeligim kalbi durdu insan ekstra korkuyor inşallah sizde bende duyarız sağlıkla
MelikeBulut nidosh evet kalp atışı var dedi inşallah bizde haftamiza uyum sağlarız zamanla 🙏 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi❤️
Bursa17 MelikeBulut doktor ultrosonda hareket ediyor kalbi ona göre kalp atışını gördüm diyor ben 12 . Haftaya kadar sesini duymadım kendisi baktı hep