caglahezer Merhaba kızlar, 5 haftalık hamileyim. Vucudumda sürekli kaşıntı var, bacaklarım kollarım saçlarım sırtım her yerim kaşınıyor. Devamlı olmamakla birlikte günde 4-5 defa kriz olarak geliyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Ginger_ caglahezer ay ben yaşadım canım uyuz olduk sanmıştık eşimle . Sonra yumuşatıcı değiştirdim evi filan dezenfekte ettik geçmedi. Sanıyorum normal vücut bebeğe aşılmaya çalıştığı için olabilir dedi doktor . Bir hafta sonra geçmişti 7. Haftada başlamıştı 😁
Mamalisa caglahezer Görsel yükleyebildim mi bilyorum benim de böyle döküntü şeklinde olmuştu. Delirtiyordu beni. Üre içerikli bir krem verdi doktor onun etkisi mi oldu yoksa kendiliğinden mi geçti bilemiyorum. 6.haftadan sonra kayboldu.
caglahezer Ginger_ Evet sanırım değişen hormon değerlerinden dolayı böyle oluyormuş :) Artık sabredicez anne olmak kolay değil :)
caglahezer Mamalisa Benimde hemen hemen böyle geceleri bir türlü uyutmuyor. Sizinkinin geçmiş olması beni motive etti teşekkürler :)
Mamalisa caglahezer bi anda geçiyor gerçekten vücut alışamıyormuş ilk etapta alerji yapıyormuş bazılarında. Alerjik bir bünyem yoktur benim halbuki.