2023_Aylin Beklemek zor dimi biyan önce gelsin istiyorum yalancı sancılar var her defasında bu gece doğruyorum kesin diyorum amma yok gelen giden😅 sizler nasılsınız
2023_Aylin 2023_Aylin doktorunuz ne zamman gelir dedi? Bana 8 den 14 dine kadar olur inşallah dedi bakalım beklemedeyiz inşallah daha çabun olur
AlmilaninAnnesiii 2023_Aylin 40+3 ve hiç açılmam yok renkli ultrason ve nst istedi doktorum onlara giricem şimdi gelmek bilmiyordu kızım 🥺
Melekk_1 2023_Aylin normalde doğumum bugün ama sancım falan yok randevum var bugün de bakalım :) kızım nazlı çıktı azcı k:)
MrvveyZgc Bu haftalar ne zormuş ya ne uyuyabiliyorum ne nefes alabiliyorum sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻🌸
MrvveyZgc Bizde kalp atışı yüksek bi de kordon dolanması var her an alabiliriz dedi 37 haftadayız. Biraz kilosu düşük ona canım sıkılıyor
Zelalzelal MrvveyZgc bende 36 haftalığım bana da 2500 dedi benim de kilosu düşük ve bu haftadan sonra doğum olabilir dedi benim de kafam kilosuna takıldı
B_48_A 2023_Aylin bizde 36+4 teyiz Allah izin verirse 39+3 te alınıcak büyük ihtimal ayın 12 si gibi 🧡🧡
_yfs_ 2023_Aylin cumartesi doğum stresliyim nasıl olacak ne yaşayacağım geceleri uyuyamıyorum hiçbir şey yapasım yok uykuda olmayınca dönme zaten yok karnım acıyor hayırlısı ile kolaylıkla alalım kucaklarımıza inşallah ve bakabilelim 🙄
nidosh 2023_Aylin 38+5 hala bir belirtim yok doğuma dair yarın randevum var. Bebeğim 2 hafta önce 2600 civarıydı
MrvveyZgc Cananbek kordon dolanması var ama gevşek dedi doktor hareketlerini takip et azalma olursa hemen gel dedi bana
Cananbek MrvveyZgc doktorum bana kordon boyu uzun olursa eğer normal doğum mümkünmüş kısa olursa sezeryana döner diyor ama net bişey belli değil