SevgiKNGR Kaçıncı haftada hissetmeye başladınız , ben 18 de hissetmeye başladım her gün de hissediyorum sürekli kımıl kımıl içimde canım oglummmm😍🌸
AslanMerak 16 da ufak ufak hissetmeye başladım günde 1 2 defa kıpırdanmalarını hissediyorum şimdilik bu şekilde 18. E girmek üzereyiz oğluşumla🩵
Momm6134 SevgiKNGR tekmelerini de hissediyor musunuz 😊 ben kıpırtı falan hissetmedim seyirme şeklinde oluyor diyen oldu direk tekme attı 19 dan itibaren hissediyorum şimdi 22 olacağız inşaAllah sırt üstü yattığımda onunla konuştuğum da tekme atıyor akşam saatlerinde 😊
gakkoyengee Bende birkaç hafta önceden başladı ama şu 2 gündür babası da hissediyor elim sürekli karnımda 🥹 daha tam o duygusal döneme geçemedim ama hissettmeyi seviyorum gibi bir şey
Daisy0000 SevgiKNGR Bende 18de hissetmeye başlamıştım..Şimdi 34+4 artık hareketleri canımı acıtıyor 😬
SevgiKNGR minikmucizemmmmmm benim şimdiden başladı da bende böyleyse sizi düşünemedim yandık desenize ☹️
minikmucizemmmmmm SevgiKNGR ama o zamanlarda ağrıyordu karnım büyüdükçe rahim büyüyo bebek büyüyo bel kalınlaşıyor falan zor süreçler ama sonu güzel olacak inşallah, sabır🥰
Mochi SevgiKNGR 4-5 gün önce hissetmeye başladım balık kayması gibi hafif bir kıpırtı 1-2 kez hissediyorum yattığımda. 13+5 şuan. oğlumda da erken hissetmiştim ama çok hareketliydi günde çok kez hissediyordum ultrasonda da görüyorduk zıplıyordu hep😊 bu bebeğim oğluma göre sakin zıplamıyor dönüyor sürekli ultrasonda da