Sonay Vldnaky ben hiç karnım büyüsün istemiyorum zaten 1.75 boyundadır kiloda Alınca irileşiyorum 😔siz neden bukadar çok istiyorsunuz ki 😏☺
essrakenan benimde 20 haftadan sonra cikmaya baslamisti.hatta ne zaman belli olacak diye bekliyodum😀suan 29+3 olduk
Beste 13 haftalığım bayagı bi belirgin karnım ve hafifçe kalçalarım büyüdü artk pantolonlarım olmuyor mecburen rahat kıyafetlere geçiş yaptım ☺
Vldnaky Beste aynı haftadayız canım benimde çok az belirginleşti hep rahat şeyler giyiyorum yediğim zaman felaket şişiyo ama karnım sanki 5-6 aylık hamileymişim gibi karnım şişiyor 😂
Sebla55 11 haftalıgım ve zaten gobegım vardı sımdı gazdır sıskınlıktır hepten sıstı gobegım hamıle pantolonu aldım gıyıyorum 😆😆
tugcemercann bende 16+5 deyim.gobisimin buyumesini cok istiyorum.suanda farkedilecek kadar buyumedik bulantilardan fazla kilo alamadim.
tugcemercann Vldnaky sabahlari zorluyo,hala herseyi canim isteye isteye yiyemiyorum,canim hic birsey cekmiyo falan 😏
Vldnaky tugcemercann off 😒 benimde son iki gündür bulantım yok geçiyo heralde yoksa dayanılması çok zor gerçekten ölcekmişim gibi hissediyorum kendimi 😟
Vldnaky Sonay hamişliğimi doyasıya yaşamak istiyorum hamile olduğumu anlamak yansıtmak istiyorum çok mu şey istiyorum 🙈