Mevsim123 Vldnaky 25. Haftada başladı karnım çıkmaya ama bi anda çıktı benim karnım aynada hergün takip ediyordum😂 29+1 deyim😍
Pitircikveannesi Vldnaky Kendimi bildim bileli hep göbişliydim.. Hamileliğim ilk 3 ayı gaz nedeniyle çok şişti.. 16.haftamdayım bi ara indi ama yine çıktı.. Bide zayıf biriyim göbiş direkt belli ediyor kendini😞
Vldnaky Mevsim123 ne kadar geç olmuş ama ben 13 haftalığım belirginleşmesini istiyorum artık ama senin kadar geç olmasııınnn 😟😍😄
Vldnaky Gulsah hadi ya bu kadar geçmi belirginleşiyo benim hiç göbişim olmaz kolayına inşallah erken belirir 😊
Mevsim123 Vldnaky evet iç karın geniştir diyorlar yeni yeni hamile olduğum belli oluyo desem yeridir 😂
Senaakrm Benim hic göbegim yoktu 7 aylıkken falan belli oldu ama bi anda büyüdü çok farklı oluyor o zaman 😁😁
Vldnaky Senaakrm oy maşallah sana doğumuna hiçbişey kalmamış Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏💕😊
Gozde Vldnaky 13. haftamda bir sabah uyandığımda hafif göbeğim vardı. İlk önce gaz sandım hazımsızlıktır dedim ama bir daha hiç inmedi şimdi gün geçtikçe daha da büyüyor 😂 ilk çok takıntı yaptım fazla çatlatacağım diye ama alıştım artık kaşındıkça krem sürüyorum
Vldnaky Gozde bende 13. Haftamdayım hafif bendede belirginlik var acaba benmi kendim öyle zannediyorum diyorum ama hiç inmiyo bendede başladı demek yubbiii 😍😍
Vldnaky Seda42 bende 13 deyim ben şimdiden çok rahatsız oluyorum hep rahat şeyler giyiyorum daralıyorum yoksa
Vldnaky Pitircikveannesi canım sevinceğine üzülüyo musun keşke benimde çıksa tatsam biraz o duyguyuda 😟
Ryry Pitircikveannesi normalmiş. Bir şeyi yok . Çok fazla ağladığından oluyor bu tarz bebeklere kolik bebek deniyormuş gaz sancısı çok fazla çekiyor çünkü.
Dsa Bende 13+4 deyim 3 gündür karnım var. Seviniyordum iç karnım geniş az çatlarım diye çünkü ikiz. 3 gündür gazdır tuvalete çıkınca iner dedim ama inmedi. Yavaş yavaş büyücek sanırım
Vldnaky Dsa ayy ikiz mi 😍 allahım ne kadar şanslısın 💕 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 çıksın çıksın büyüsün o göbiş 😊
Seda42 Vldnaky herkesin aynı olmuyor canım etrafımda aynı haftalarda hamile olanlar var kendime diyorum benim karnım niye bu kadar büyük değil 😊