Sila66 heycandan gece uyuyamadık bu gece hiç uyumuycaz anlaşılan🥹 sadece ıcım buruk aynı bedende son anlarımız çok özleyeceğim çok 🥹 ama heycanı cok farklı kollarımda olucağı dusuncesi😅🌸 hepınıze saglıklı doğumlar canlarım
kahvesever__ Sila66 ay gerçekten çok heycanlı ya ben bille heyecan yaptım rabbim sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin hep duamdasın hiç unutma liya kuşumla kavuş gel hemen buraya 🩷🩷🩷🩷🩷🩷
tazemommyy Sila66 sağlıkla bebişine kavuş gel inşallah 🫶🏻 dün aklıma gelmiştin çarşamba gün vermişlerdi diye duamdasın rabbim güzel sağlıklı doğum nasip etsin inşallah❤️
kahvesever__ Sila66 yok yok çok heyecan yapma ❤️ güzel günler bunlar liya kuşa kavuşacan çok az kaldı sadece bir gün 😘
kahvesever__ Sila66 yaz yaz bize ben bol bol okudum sana dua ederim Doğumdan çıkıncaysa haber et merak ederim 💗
myangelson Sila66 aynen canım benim keşke İstanbul’da olsaydım gelir destek olurdum sana 🫂 Allah’ın izniyle sağ salim alacaksiniz kucağına herşey çok güzel geçecek ameliyattan sonra da hemen toparlayacaksin🤍🤍
yagizegemom Sila66 Sağlıkla gelsin inşallah minik 🩷 bambaşka bi duygu gördüğünde diyorsun ki gerçekten benim bebeğim mi 🥹🥹
Lina36 Sila66 ALLAHIM sana yardım etsin inşallah sağlıkla kavuş yavruna canım benim 🫶 dualarım bebeğin ve senin ile