Yaseminki Bende 37.haftadayim çok agirlastim iyice karnim büyüdü. Bebeğin kıyafetleri yikandi utulendi. Çantamı hazırladım. Dolap içlerini düzenleyip sildim. Kışlıkları yazlıkları ayarladim temelli. Perdeleri yıkadım anca
Anneyimbennanne Yaseminki Ooo bitmiş maşallah ya birde ben başlasam hergun düşünüyorum yük oluyor valla.
35_tecrube Anneyimbennanne kışın kiri olan temizliği yaptım doğum içinde erken bana yaklaşınca ablamla beraber hallederiz onuda inslh
Anneyimbennanne 35_tecrube ☺️Keşke benimde bı ablam ya da kız kardeşim olsaydı. Bence çok güzel bsy saolsun . İşin büyüğü bitmiş. Kolay gelsin
Allahkahretmesin1 Anneyimbennanne 29. Haftada yaptım baştan sona temizliği şu an 32. Haftadayım ve Sanki hiç yapılmamış gibi 😂 erken başlamışsın ben dün tekrar başladım bu sefer ağırdan alıyorum bakalım ne zaman biter
Anneyimbennanne Allahkahretmesin1 İşte bundan da korkuyorum Bida kim basliycak tekrardan 😏 zaten zar zor yuruyorz. Nefes nefese kalıyoruz.
Anneyimbennanne Melo-fndkc Katılıyorum insan ağırlaşıyor gerçekten .. Yemek dahi yapasi gelmiyor . Bende başlarım yakında ☺️ siz ne güzel bitirmissinz
Melo-fndkc Anneyimbennanne bitir kız bitir. Hem bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor hem kafan rahat eder 😊
Anneyimbennanne Salcalimakarna Evet anneler iyiki var . Bide kız kardeşler ❣️. Benim annem gelemiycek sonradan gelcek o yzden şimdiden başlayayım diyourm
542854 Anneyimbennanne bizde eşimle başladık pazar günü iki kızım olduğu için önce onların odasından başladık bende ikingundur tek başıma küçük küçük yapıyorum biseyler tullerden başladım bakalkm 34 haftaligiz bu arada
Anneyimbennanne 542854 Şöyle yardım eden eşlerde iyiki var bence. Ben sadece perde taktirabilrim gerisi yok 😄
Anneyimbennanne Busraakay_26 Ayy boşver ağırlaşmışsindir ya ben hiç kıyamıyorum su son aylarda ☺️❣️ . Yapmışsın zaten
Busraakay_26 Anneyimbennanne ağırlaşmak basit kalıyor 😂 detaya girmem zaten rutin tarzda yaparım yapabilirsem o da 😂
Anneyimbennanne 123esr_ Ben daha başlamadım . Sanırım baslycam bende ama kıyafetleri en son dusunuyorum acaba hata mı yaparım ☺️😏
542854 Anneyimbennanne ne yapsın garibim yardım eden kimse olmayınca🙈 ama perde konusuna gelince her işte yardım eder sıra tül perde takmaya gelince zorla yapar 😂😂😂
Allahkahretmesin1 Anneyimbennanne valla temizlikten sonra istediğin kadar temiz tutmaya çalış olmuyor aşko yine batıyor bence bekle biraz daha
35_tecrube Anneyimbennanne allh razı olsun sağolasın yakın yerlerde olsaydık sanalda yardım edilirdi nerdesin sen hangi sehir
Anneyimbennanne 542854 😄😄😄 Kız bsy olmaz ona da azcik naz yapsın ne var .Keşke benimkine yapsa da lazım değil nazlana nazlana yapsa ahahah
3Tospikannesi Anneyimbennanne Çamaşırları hallettim yıka ütüle çantaya konacakları da yapıp kenara koydum acil bişeyde hemen çantaya katarım ev temizliği için erken zaten bayram seyran deyip ha bire temizlik yapıyoz 😁 eşimle kızım yaparlar ben ağırlaştım artık ağrılar sancılar başladı ( 25.hafta )