Yldzhra 30 haftalık 1600 dü normal dedi ben şeker yüklemesi yaptırmıştım şekerim falan çıkmadı 9 kg almıştım o haftada
Melisaka Melekd bence normal canım kilosu 28+4te 1300 gramdı oğlum doktorum olumsuz bir şey söylemedi
1asel-duru Melekd 28 haftada bebek 1500 kilo civarında demişti doktor bir sorun yokmuş uygun dedi kilosunu şeker testim de normaldi size niye böyle dedi ki
Melekd 1asel-duru hic bilmiyorum ya insanda suphe birakiyorlar. Karin cevresini normalde 26 cm olmasi gerektigini soyledi. Benim bebegimin karin cevresi 28 cm mis
Bhr_30 Melekd Az once kontrolden ciktim. 1496 gr 29+5 deyim. Kendimde 8.5 kilo aldim dktor gayet iyi dedi
Sumeyyenur1 Bizde 27+2 yiz. Dün 1 kilo 10 gram normal den biraz az dedi senin de iyi olmasi gerekiyor benim doktorun söylediğine göre.
Melekd irem1- benim.bebegimde 1250 gr ama.neden biraz fazla dedi onu anlamadim. Ben 11 kilo almışım bana göre mi yorum yapti anlamadim ya
Melekd nuzunismail acaba ben 11 kilo almışım diye mi doktora cok geldi bebege gore yorumladi anlamadım ya
Tumaypirr Melekd 6-7 kilo kadar aldım ben 28+2 deyiz şuan 2 gün önce doktor 1400 gram haftasından ileride demişti ama acilde gittiğim bi doktordu tabi kendi doktorum ne der onu daha bilmiyorum
Melekd Bet1 bende dun gittim 1250 grn38 cm dedi karin cevresini normalde 26 cm olmasi lazim ama 28 cm ölçtüm dedi. Acaba ben 11 kilo aldim diye mi öyle dedi. Daha da cok kilo alirimda bebeği etkiler diye mi dedi anlamadim
Bet1 Melekd çokta sayılmaz bir sağlık sorununuz yoksa takma kafana ben ilk hamileligimde toplam 12 kilo almıştım. Şimdi 32+1 im 15 kilo aldım ama hep yatarak geçiyor riskli gebelik olduğu için. Sen yuruyus falan yapabilirsin
aysegul_46 Melekd seninkide ilerde galiba haftası bana Öyle demişti seker yüklemesi yaptır bence bana doktorum iyiki de yaptirmissin demisti
Melekd ElaytA evet ya insanin aklini karıştirip suphede birakiyorlar. Evet ben cok kilo almışım kabul ediyorum. 1. Hamilelimde 16 kilo almıştım. Suan daha 2.5 ayim var 11 kilo almışım maalesef
ElaytA Melekd birincide 24 almistim. Bunda çok dikkatli olucam dedim ama inanılmaz derecede sisiyorum abartı da yemiyorum sebebini bilemedim. Allahtan doktorum takma kafana hepsi gidecek zaten diyor 😃🤭
aysegul_46 Allahkahretmesin1 750 gram az bence mesela bak bu 29 haftalık ve kilosu fazla oluyo o yüzden gelişimi ilerd oluyo ya sizinki normal ya bizimki benimki de 29 haftalıkta bin gramın üstündeydi