Cicrkayyy Kızlar 33 haftalık hamileyim kan takıldığı halde kanım yükselmiyor doğumda sorun olacağını söylüyor doktorum sizinde başınıza geldi mi böyle bir durum ?
bsrguneri03 Cicrkayyy bende 34 üm canım damardan kan ılacı takvıyesı alıyorum bakalm gıdecegım hastaneye henuz gıtmedım ınsallah yukselmıstır tanıdıklarım çiğ badem ve pekmez önerdiler bu arada değeriniz kaç ?
Zehra_25x Cicrkayyy bendede var kansizlik kan ilaci kullanmaya basladm 2. Aydan sonra doktorm doguma kadr birakma ic dedi. 🙄
alparslansmother Nil_tal09 benimde dusuk ferrum kullaniyordum 7 haftaliktan beridir en sonunda ilaci degistirip 2 ye cikarttilar 36 oldum bugun
Cicrkayyy alparslansmother bende kullanıyorum 2 aydır fayda etmiyor kan takıldı oda yüksetlmedi şimdi iğne verdiler
Cicrkayyy bsrguneri03 bir değerm 8 normali 15 olması gerekmiş diğer değerim 25 onunda 35 olması lazımmış
alparslansmother bsrguneri03 daha bugun yazdi ilaci dusuktu ferruma ragmen 7 haftadan beri kullanıyorum hep kan dusuklugu damar bulamama biktim bunlardan
bsrguneri03 alparslansmother rabbım şifa versın hepimize gercekten kansızlık kötü oluyor halsizlik yapıyor çok fazla ınsallahhh bı an once yukselır
Seyma-10 Bende 27 ci haftama giricem 4,5 kadar düştü ilaç işr yaramıyor doktoruma dedim daha öncede kan problemim vardı ilaçla yükselmiyor inşallah damar yoluyla verirde yükselir dahada düşmeden