Havvaca Youngmotherr illa ki fark oluyor her bebek bir değil 🥰 kimi 2.500 kilo doğar kimi 4. Önemli olan sağlığı yerinde olması. Kilosu olan her bebiş sağlıklı diye bir şey yok ♥️ sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
3Tospikannesi 23-0w-a 23.haftada 520 gram 28 cm’di şuan 25 haftalık bugün randevum var bakalım ne kadar olmuş kızçem 🥰
Momandbabyy Haftada gittiğimde 2950 ydi. Bugün 37 haftalık oldu minik kızım. Yarın hem kontrol hem de gün almak için gidecez. Çok merak ediyorum kilosunu. Büyük ihtimalle doğum ya ayın 29u ya da 30u. Çok heyecanlıyım. Kavuşmaya son bir hafta🥺🤍🙏
BozkrtArs Sere genelde doğru çıkıyor. Taş çatlasın 1-2 cm yanılma olur ama benim ilk oğlumda doğru cıkmıştı. Kilo da genelde yanılma payı oluyor cihazdan cihaza değişiyor ❤️
Sere BozkrtArs ben ilk kızımda hiç hatırlamıyorum tutup tutmadığını o yüzden merak ettim ☺️ sağlıkla doğsunlar ♥️
Ozlmplt Smc valla herşey yemeye calisiyorum ama yok sanirim 3 olamayacağız bu gidişle sağlıkla gelsin de inşallah
Smc Ozlmplt 3 olur bence ya aman sağlıklı olsunlar da sadece etraf kiloyu duyunca ay küçük ay zayıf diyorlar uyuz oluyorum 😂
Momandbabyy Rabiaozcn merhaba gittim kontrole 3 kiloyu geçmiş dedi ve bir hazirana gün verdi doğum için
Akman89 33+6 da 44 cm, 2300 dü. Tam birebir gidiyor dedi. Bundan önce kızım hep önde gidiyor diyordu doktoru. Her bebek farklı oluyor 🌸
Rabiaozcn Momandbabyy gozunuz aydin olsun insallah bende tarih bekliyorum birdaha gidcem randevu alip suan 35 haftaligim