Narinsuu Kızlar gebeliğn başından beri tirot ilacı kullanyrm 38 hafta oluyrm doğuma kafat5 bı daha endokrinolojiye gitmeyi düşünmüyorum..var mı tecrübeli olan kullanılıyr mu bu ilaç sonrasında da
Eksijelibon Narinsuu benim haşimatom var . Dogum sonrası emzirme dahil kullanıcam. Ama sırf gebelikte cıkan tiroidse inanın bilmiyorum bazıları kalıcı oluyor , bazıları geçiyor diyorlar.
Yek2121 Narinsuu Çevremden bildiğim ve duyduğum kadarıyla Doğum sonrası geçiyor sizde en basiti sağlık ocağında kan verdikten sonra değerlerinizi değerlendirebilirsiniz Ya da dahiliye doktoru da bu konuda yardımcı oluyor ileri düzeyde olunca endokrine yönlendiriyor en azından benim öyle olmuştu 🌸
Senaykork Narinsuu benimki hamilelik bitince 1 ay sonra düzeldi , zaten yüksek değildi 3.25 ti, gebelikte 2.5 isteniliyor diye kullanıyordum Emzirme döneminde filan kullanmadım hamilelik tiroidiydi yani
Melegimm_2509 Narinsuu hayır ilk gebelikte tiroit çıktı doğum sonrası kan verdim ilaç kullanmadım şimdi tekrar hamileyim yine tiroit var ilaç kullanıyorum doğum sonrası kan verip bırakırım inşallah
Merve_F Bende 38.haftadayım gebeliğin başından beri tiroid ilacı kullanıyorum dahiliye doktorum doğumdan sonra bi süre bırakmamı söyledi. 1 ay sonra tekrar bi dahiliye kontrolüne gidip bastırabilirsin değerlerine.
Narinsuu Gebelik öncesi böyle bı sorunum yoktu gebelikte çıktı. Süte geçip bebeğe bı zararı olur mu bilemedm. Jinekologa soracam İnslalah bu hafta