Busraa1606 Vizyondakianne ben sabah 11 ve akşam 11 de vuruluyorum bazen geç kalkıyorum bana hep tok dediler diye sürekli yemek yiyip vurmak beni zorluyor
Busraa1606 Vizyondakianne amiiiin hepimiz bir şekilde mücadele veriyoruz sağ salim alalım kucağımıza inşallah 😍
Baykusanne @elifmina_123 ben gebeliğimi öğrendiğim günden beri kullanıyorum 4 haftalık var ya da yoktum bebeğe giden kan dolaşımını hızlandırmak ve gelişimini sağlamak için yapılıyor ayrıca sigara ve kilo da sorunun varsa onun içinde veriyorlar
cileklipastasever elifmina_123 amin diyeyim.Tabiki doktorunuz birakmaniz gereken gunu bilir.Ayni ignenin suan bebeginize zarari var mi yok mu bildigi gibi🙂
Allahkahretmesin1 Vizyondakianne pıhtılaşma için test yaptırmış mıydın bir de iğnenin dozu senin kilona göre veriliyor ben de günde 1 tane yapıyorum 4. Haftada başladım şuan 32. Haftadayım
Vizyondakianne Allahkahretmesin1 aa bilmiyodum en son tartildigimda 67 kg dim.. Ay cok sukur duydum ya bu haftada olmana cok sevindim..insallah bende 1 igne ile senin haftana gelirim.masallah masallah
Vizyondakianne Allahkahretmesin1 test yaptirdim gen testi.igneyude 10 haftalikken basladim suan 12 haftadayim insallah faydasini gorurum
Allahkahretmesin1 Vizyondakianne gelirsin gelirsin korkma ben de en başlarda çok korkuyordum ama bir şekilde geçiyor zaman bir de neden 10. Haftada başladın ki iğneye pıhtılaşma varsa daha erken başlatıyor genelde doktorlar ben başladığımda daha keseyi bile görmemiştik
Vizyondakianne Allahkahretmesin1 ben 5 haftalikken farkwttim gebeligi dr gttim gen testi istedi hoca yaptirdim.test cikasiya 10 hafta oldu
Zeynep2896 elifmina_123 ben hamileligimden beri kullaniyorum 39. Haftadayim su an ilk basladigimda 0.4 ml di simdi 0.6 ya ciktik
Allahkahretmesin1 Vizyondakianne hayırlısı olsun hakkında stres yapma sakın vaktinde gelsin inşallah ❣
DnzTnr elifmina_123 varisten dolayı kullanıyorum bende. Zarar vermez aksine kanı sulandirdigi için rahime giden kan akışını ve miktarını arttırır bundan dolayı da bebeğin daha çok beslenmesine gelişmesine yardımcı olur. Zararı olsa doktor zaten vermezdi.
Hilalilkan Vizyondakianne çok şükür Allah razı olsun en etkili iğne oksapar sakın ihmal etme hiç gerisi allahımın lütfu olur