Gurbetlik Samsun medicanaya gidiyorum. Samsun medical park bülent beye giden var mı nasıl bir doktor muayne ücreti medicalde ne kadar?
YeniAnne55 Gurbetlik doktorun iyi oldugunu duydum bi kaç arkadasım ona gidiyodu ama fiyattan bi bilgim yol canım
Yaceemm Gurbetlik mesicalparkin muayene ücreti de diğer işlemlerden aldığı ücretlerde çok uçuk bence. Ayrıntılı ultrason limanda ya da başka yerlerde 250 iken orda 450. Yani gereksiz pahalı. Doktoru bilmiyorum ama
Gurbetlik YeniAnne55 teşekkürler kuzum . Sürekli bülent beye git diyorlar bana bu sefer gitmek istedim acaba ilgili bir doktor mu diye :)
YeniAnne55 Gurbetlik ben meydandaki büyük anadolu halil ibrahim dinlere gidiyorum canım medicananın ücreti daha fazla diye biliyorum benim doktorumda çok ilgili ve çok iyi bi doktor
reyhan_55 Leyla1995 bnde safiye gençe gittim bi kere siz devam ediyor musunuz çok tatlı dilli ve sormadan anlatması hoşuma gitti siz devam ediyor musunuz
Sebnem55 Bende medical park zehra yılmaza gidiyorum. 140 kusur muayene.evet ayrintılıyada 455 verdik.kan testleri idrar testleri epey masraflı oluyo.neyseki son 30 gün😀😀😀
Leyla1995 reyhan_55 ben dogumuma 2 ay kala biraktim dogumumu yurtdisinda yaptim, Safiye gencten memnundum canim