Ozleeeem canım bende benzeri seyler yasadim cok iyi anlıyorum benim de düğünü belese getirmek icin nisanliyken saldiri ile oldu ilk cocugum.evlendim belki kurtulurum hiç değilse adim cikmaz dedim adam yemegime ilaclar atti merdivenlerden itti karnima yumruklar attı hiç istemedi cocugu annemin evinde gecti tun hamilelik sürecim zaten cocuk dogdu 1 yasina kadar askerdeydi geldi askerden çocukla gene ilgisiz ban karşı öyle sonra birden bire boşanmak istedi boşandık ama şimdi şükür diyorum iyi ki cocuk aklı ermeden ve uzatmadan kurtulmusum.simdi ben 23 yasindayin kizim 5 yasinda 2. Evliliğimi yaptim kizim herseyin bilincinde kendi babasini da biliyor simdiki esimin 2. Esim olduğunu da ama kendi agzi ile "ben büyürken eski babami yanimda görmedim beni sen büyüttün o yüzden o benim babam olamaz"diyor ve simdiki esimle cok iyi bir baba kiz muhabbeti kurdular..hic canini sıkma herseyde vardir bir hayir insallar esin bebeği görünce yumuşar ama eger olumsuz devam ederse kendini de bebegininde üzülerek harap etme Allah sonradan öyle guzel seyler gosterir ki iyi ki kurtulmusum dersin