Rabiaaykurt Sezeryanla doğum yapanlar nasıl davranıyorlar nasıl hastane özel oda tutulabiliyor mu 2 kızımı özelde doğum yaptım ama 3. Yü devlette yapmak istiyorum doktorum çok iyi çünkü bülent şimşek doğum yapanlar anlatabilir mi 😊
Sebahat42 Rabiaaykurt bende o hastaneye gıdıyorum cnm benımkıde sezeryan ama dogum yapmadım orda yapıcam bu sefer Allah izin verırse ama arkadasım orda sezeryanla dogum yaptı ve cok memnun kaldı inş.bızde memnun kalırız
Smye Rabiaaykurt bende buradaki arkadaslardan meraklandım Bülent beyi normal olursa özelde büyükşehire gidiyorum orda olmak istiyorum ama sezeryana nereye gidicem sasırdım çok kalabalık o hastanede o yüzden korkuyorum saglıkcıyım bu arada
Rabiaaykurt Sebahat42 amin inşallah doktordan yana sıkıntım yok çok şükür ama hastaneyi bilmeyince tereddüt ediyorsun
Sebahat42 Rabiaaykurt bende cok duydum o doktoru gercekten nasıl bı doktor cnm brn ünzile hanıma gıdıyorum ama cokta bı detaylı konuşmuyot
Rabiaaykurt Sebahat42 süper bi doktor ince ayrıntısına kadar anlatıyor heleki bi sorun varsa çok ilgileniyor özeldekiler gibi aynı çok güler yüzlü ağzı dualı bi doktor benim tavsiyemle gidenlerde çok memnun kaldılar
2019annesi Rabiaaykurt Bende orda yapacagm inşallah. Hiç bende rastlamadm orda dogum yapan. Nasıldır bende merak içerisindeym
Rabiaaykurt Smye artık kalabalık değil suriyeliler gitti nakipoğluna hayırlısı artık ne diyelim yasayıp görecez kaç haftalıksınız