Doğum ücreti ve hangi hastane hakkında bilgisi olan var mı ? @Bursa
Bende bursa’da aynı şeyden Müzdaripim medicabile gittim 2 kere ama doktorundan memnun kalmadım şimdi tekrar arıyorum
Fidanosmangezer
Fidanosmangezer ben nev esentepeye gidiyorum henüz doğum yapmadım yapan arkadaşım çok memnun kaldığını hemşirelerin çok ilgili olduğunu söyledi. Kontrole neşe kaplan karakaşa gidiyorum şimdilik memnunum doğumuda orda düşünüyorum.
Fidanosmangezer Doğumumu jimerde Cenk bey yaptı. Ameliyathane ekibinden hasta bakıcısına kadar hepsi harikaydı. Çok stresliydim panik atak derecesinde ama hepsi çok sakin ve pozitif yaklaştı rahatlatmaya çalıştılar beni. İyi ki orda olmuş doğumum.
Fidanosmangezer Emre uysal özel muayenesi var 900 TL ücreti , Acıbadem hastanesinde sadece doğum yaptırıyor 50 bin TL …. Bursa’nın en iyi doktoru benceee 🥰
Fidanosmangezer pembe mavi 19 gün önce doğum yaptım 35.500 ödedik
Fidanosmangezer ben cekirgede Ziya Çetine gidiyorum muayane ücreti 300 TL çekirge dorukta doğum yaptırıyor 9 bin
Fidanosmangezer ben inegoldeyim doktorum okadar iyidi ki anlatamam abla gibi karsilamasi tavri sohbeti gecen sene 3.500 dogum ysptim ozel cihangir hastanesi bu senede dogum ucreti galiba 7500 mu demisti esim 9.500 tam hatirlamiyorum hamileyim ve ayni doktoruma gitmeyi dusunuyorum
Sedefdinc hangi doktora gittiniz medicabilde memnun kalmadınız acaba ?
Sedefdinc kesinlikle ayşegül iltaç akkurt bi git asla pişman olmazsın yeni doğum yaptım iyikide iltaç hanım ile sürecime devam etmişim acıbademden yeni ayrıldı fsm de klinik açtı muayene ücreti 600 tl di
Balıkesir de doğum yapacaktım mağlum fiyatlar artınca bide Bursa da araştırayım dedim ama 🤷♀️😢
Doğum ücreti ne kadar pekala ?
Fidanosmangezer 9500 dü 3 ay kadar önce
Gizem1412 merve hanıma gittim memnun kalan çok var ama 700 tl muayene ücreti verip ilk tahlillere de 1200 tl verince 5 dakika muayene edip göndermesi beni tatmin etmedi açıkçası
Evet bende neşe kaplan hanıma gidiyorum çok yakın zamanda da doğumum olacak Allah’ın izniyle çok ilgili ve donanımlı bir hanımefendi nev Esentepe hastanesi
Medicabil Songül Yapiciya gidiyorum. Çok memnunum. Doktor gibi degil de abla gibi ilgileniyor.. her muayneden gülerek içimiz rahat bir şekilde ayrılıyoruz. Cumartesi doğumum olucak normalde korkan bir insanım ama Songül hoca sayesinde korkmuyorum 🤗
Aybarsmomd benim de doktorum kendisi 🌸
Aybarsmomd muayene ve doğum ücreti nedir pekii☺️
Aybarsmomd benimde doktorum Songül hanım 💐
Sedefdinc ben ayşegül iltaç akkurtta doğum yaptım acıbademden yeni ayrıldı fsm de klinik açtı 600 tl muayene ücreti bir çok hekim değiştirmiş biri olarak hekimdeki tecrübeyi uzmanlığı çok net farkeden biriyim dene derim pişman olmazsın iltaç hanım bizim için dualarımızın karşılığı
goker16 canım acıbademde 50.000 çok bence doçent mehmet özgür akkurt için bile maksimum 38.000 tl vermişlerdi kuzenime fiyat bence sen bi indirim için görüş özgür bey perinatolog hekim çünkü doçent farkıyla bu fiyat demişlerdi emre uysal uzman hekim indirim talep et yardımcı olsunlar fiyatta
whitechocalete muayene 600₺ sanırım hep eşim ödüyor hiç bilmiyorum ama doğum 10.000₺ 🤗