Minik-anne06 Kuran da geçen anlamlı bir isim olmalı Sizin fikriniz Benim için önemli hanımlar daha erken ama düşünmek için iyi bir süre🤗
Amineazra Minik-anne06 hepsi kuranda geçmiyor ama anlamları güzel 🙂 Ömer Furkan Burak eren Akif Ensar Talha Selim Fatih Yusuf Halil emir Enes Muhsin Ertuğrul Cemil Kerem Eymen Hasan Efşan emin
Ecilata Rabissss995 kardeşimin adı hamza ve tanıdığım hamzalarda var cok inatçı oluyorlar yanına isim koyarken ona göre düşünerek koyun bence
Rabissss995 Ecilata ya açıkçası çok düşündükçe herşeyde bişey bulmaya başladım bu seferde isim bulamıyorum 😀
Mrlsoykrn Minik-anne06 bizimde erkek tahmini yaptı doktor kız olsaydı ismi hazırdı ama erkek olursa yiğit,selim,adar,arel,ezel, arasında seçeceğiz artık🫠
Tugbakayaaa Kuran da geçen her isimin anlamı güzel olmuyor şahsi fikrim kuranda geçmesine değil de anlamının yada taşıyanının güzel olmasına dikkat etmeni öneririm.. Yusuf ismi çok güzel hem peygamber ismi hem anlamı güzel benim eşimin adı olduğu için ben koyamıyorum ama sen düşünebilirsin☺️