Katibeee Kızlar merhaba idrarda enfeksiyon çıktı ve doktorum antibiyotik verdi ben hamilelikte antibiyotik kullanılmaz diye biliyorum kullanan oldu mu hiç
CaglaArtul Katibeee ben kullandım hiçbişey olmadı zaten doktor bilinçli şekilde veriyor kullanmanızda sakınca görse bile bile yazarmı sizce 🤗
Bebegininnannesii1 Katibeee benim kullandığım antibiyotiği kimse kullanmamistir sanırım enfeksyondan dolayi hastanede yattim sürekli antibiyotik bağladılar sonrasinda kapalı ameliyat oldum tekrar verdiler mecburiyetten kullandım ama ayrintili da felan hiçbir sorun çıkmadı şükür inşallah bir sorun da olmaz 🤲
kaderkaya1 Hem damar yolundan hem ağızdan birçok kez kullandım hastanede yatarak bile tedavi gördüm gebeyken enfeksiyon yüzünden. Doktor verdiyse kullanman gerekir emin ol antibiyotik enfeksiyondan daha az zararlı
Melike_21 Canım bende de enfeksiyon hala var antibiyotik vermişlerdi cipro diye ondan hariç iki ilaç daha kullandım hala devam ediyo doktorum hamilelikte normal olduğunu söyledi bende saldım artık
BozkrtArs Katibeee gayette kullanılır hamileyiz diye canımızdan mı olalım 😂 enfeksiyon kadar zararlı birşey yok vucüda
pandasever Katibeee doktorun on senelik tıp bilgisine güvenmeyip buraya mi soruyorsunuz. Doktor zaten vermişse bildiği vardır. Bende kullandım hemde 10 gün