Dilekonurr Arkadaşlar bebek bezi olarak ne tercih ettiniz memnun musunuz bana bi yardımcı olabilir misiniz ? Fikir olma açısından
kaderkaya1 Dilekonurr ben baby turco kullanıyorum bebeğim 2 aylık olacak neredeyse çok memnunum her bez kaka çiş kaçırıyor çok sık değiştirmezsen. önemli olan alerji tahriş pişik yapmaması bence
Ozge-Ka Dilekonurr ben baby turco kullanıyorum pişikte yapmadı sızdırma da. Memnunum yani. Ablam sleepy bionatural kullanıyor. Babyturcoyla ikisini karşılaştırdık dokuları aynı gibi. Önemli olan pişik yapmaması tabiki. Stok yapmamak lazım önce bi denemek lazım.
Dilekonurr H_a03 ilk sleepy den memnun kaldınız o zaman. Bende stok yapayım diyorum ama kafamda deli sorular :) az önce baby turco da baya bi indirim gördüm de bi sizlere de danışmak istedim. Ama genelde sleepy kullanıyor herkes
Dilekonurr kaderkaya1 evet baby turco yorumları da çok iyi bakalım inşallah benim bebeğime de pişik yapmaz
beyzzsenturkk Dilekonurr sleepy aşırı pişik tasma sızma yasadık baby turconun kalıbı asırı kücük 2 numara aynı yenidoğan bezi gibi prima ve molfixten cok memnun kaldım