Alyamomm Kızlar umitliydim ama regl oldum niye olmadığını bilmiyorum iki senedir herşey normal ama yok gebe kalamiyorum kafaya takmadigim zamanlarda oldu ama olmuyo neden olabilir hormon sonuçlari hsg spermiogram hepsi normal başka ne olabilir
Eksijelibon Alyamomm aslında her şey normal olmayabiliyor. Günümüz tıp dünyasının bildiği her şey normal . Sebepsiz infertilite dolayısıyla tüp bebek yaptırdım 2 sene olmadı . Hiçbir sorun yok görünürde test tahlil film ilaç vitamin hepsini denedik. Ama olmuyordu. Doktorun dediği bugünlük sebepsiz diyoruz belki 3-5 sene sonra farklı testler veya metodlarla sebebini bulucaz.
Bircicekanne Alyamomm sizi çok iyi anlıyorum bende hiçbir sorun olmamasına rağmen 3 yıla yakın bir süre hamile kalamadım sonunda tüp bebek yaptırdık şuan hamileyim imkanınız varsa yardım almakta fayda var. Bazen hiçbir sorun olmasa da yardıma ihtiyaç duyuluyor yardım almaktan çekinmeyin
Alyamomm Ebrulianne06 neredeyse her ay ediyorum ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama çatlama görüyorum ama olmuyo