Rym2023 Nazliiiiiiiiii Benim 8 . Haftada başladı bulantılarım ama toplasan 3 kere falan kusmuşmdur. 16. Hafta da direkt kesildi anlamadım bile nolduğunu hatta
Simbar Nazliiiiiiiiii 13+2 benimde resmen hala sürünüyorum her gün abartısız kusuyorum geceleri uyku haram oldu geceleri bile midem kusmaktan uyumama izin vermiyor birde benim kronik gastrit ve reflü var oda aşırı tetikliyormuş doktorum söyledi
Sehriban__ Herhalde hiç bulantım olmayacak diyr düşünürken bi başladı ki😂 3. Ay da geçti 4. Ayda iştahım açıldı
rojdaa_5634 Benim 6 da başladı berbat hem kusma hem bulantı çok zor geçiyorum. Zofer kullandım doktor değiştirdim prilam verdi o da pek etki etmiyor zofer gibi ikiside belli bir süre bulantıyı geçiriyor ama tekrar devam ediyor
Zehraumut Simbar ayyy galiba bende de öyle birşru var bende sabahtan akşama kadar kusuyorum 8 haftalık
Nazliiiiiiiiii Rym2023 tam emin olmamakla birlikte sanırım erkek hamilelikleri biraz daha kolay geçiyor öyle gözlemledim☺️
Rym2023 Nazliiiiiiiiii valla hiç belli olmuyordur eminim ama benim teyzemde erkek bebek bekliyordu o da çok rahat geçirdi, benimde çok şükür rahat geçiyor zor diyemem, ama dönem dönem zorlukları da yok değil 😂 ay emin olamadım zor mu rahat mı 😂😂😂
Zehraumut Nazliiiiiiiiii offf bugün 8. Haftadayım ve aşırı şekilde sabahın 9 dan bu saate kadar kustum düşün artık geberiyprum
eylulmihrasmom Nazliiiiiiiiii 5.haftada başladı hala devam ediyor bende 17+6dayım 14e kadar çok şiddetli kusmalar yaşadım. hala prilam içmeden duramıyorum