Bus1-ra Nurkoylms o zaman 35 çıkmıştı aşırı düşüktü ama hiç tedirgin olmadim çünkü çok erken öğrenmiştim
Ayglll Sevdanindogasi Benim öyle oldu belli belirsiz hatta eşim çizik yok sen öyle görmek istiyorsun dedi var dedim gidip kan verdim hemen çıktı
221120 Sevdanindogasi bugün ki testinizi de atabilir misiniz acaba? Bende 2 ve 4 gün önce yapmıştım 2 sinde de çizgi çıkmamıştı bugün yaptım aynı sizinki gibi çıktı regle de 2 günüm var acaba olabilir mi diye şüphe ettim
Asenaa_ Sevdanindogasi bence var ben de adetim 4 gün gecikti erken gebelik testim aynı böyle silik görünce öğrendim :)
221120 Sevdanindogasi benimki de aynı böyle, önceki yaptıklarımda çıkmadı bugünkinde çıktı. Kan tahlili verdiniz mi
Sevdanindogasi 221120 kan tahlili veremedim çalışıyorum eve gelince de çıkmaya üşendim bugün birde küçük kızım var yemeğiydi uykusuydu fırsat olmadı yarın yada Mirgün veririm kan size haber ederim
Tugbamf Sevdanindogasi ben iki gebeligimde de silikcizgi çıktı hamileydim ikisinde de . Silikte olsa bir çizgi varsa gebelik vardır yoks hoc çıkmıyor a
Asenaa_ Sevdanindogasi canım ben adetim gecikti 6 gğn sonra kan verebildim 300 civarı çıkmıştı ama çıktığı rakam önemli değil artışı önemli 10 da çıksa gebesin yani