Sevdanindogasi Regl dönemim bir kaç gün geçti test yaptım çok silik bir çizgi çıktı acaba gebelik var mıdır ?
Bus1-ra Sevdanindogasi benim çok aşırı silikti ben hatta görmek istediğim için görüyorum sandım ama arkadaşım vardı yanımda o demişti var diye gittim direk kan verdim daha 3 haftalıkmış meğerse yavrum ondan öyle çıkmış şimdi doğum yapmama az kaldı 😂😍
Sevdanindogasi Mutluemos Ftmnuurr Çok silik baya bilemedim hafif bulantım da var ama belki normal hastayımdır. İstiyorum aslında bebek inş bebektir
Pamukbebegimm Sevdanindogasi ilk gebeligimde adete 5 gün kala erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm 🙂 ya kan verin yada iki üç gün sonra testi tekrarlayın kanda 60 çıkmıştı benim değerim
Dolphin16 Sevdanindogasi seninki belli oluyor cnm . Bi kaç gün sonra testi tekrarla yada direk kan ver . Negatif olunca inan bana o çizgi bile olmuyor 😞😞
Sevdanindogasi Bus1-ra sağlıcakla kucağına al inş 🙏🏻 benim 3,5 yaşında bir kızım var kardeşi olsun istiyoruz geçen yıl bu zamanlar bi gebeliğim oldu kalp atışını duyamayınca aldılar bu aya kadar da korunuyorduk bu ay korunmadık inş olur
Bus1-ra Nurkoylms o zaman 35 çıkmıştı aşırı düşüktü ama hiç tedirgin olmadim çünkü çok erken öğrenmiştim
221120 Sevdanindogasi bugün ki testinizi de atabilir misiniz acaba? Bende 2 ve 4 gün önce yapmıştım 2 sinde de çizgi çıkmamıştı bugün yaptım aynı sizinki gibi çıktı regle de 2 günüm var acaba olabilir mi diye şüphe ettim