Serra3434 Ttgce benimde 36 3 bakalim benim ne zamn olacak Allah saglikli sihhatli kucaklarimiza almayi nasip etsin🤲🏻🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️
Eftelyaatasoy Ttgce sezeryanı siz mi istediniz özel değilse sorabilir miyim bizim 39 hafta oldu doğum belirtisi yok henüz
Sunactn35 Eftelyaatasoy yaaa sorma benimde hiç belirtim yokmus 37 +4 oldum snaki akrnım aşşağıda bile değil yatıp duryo içerde bebeto 😀😀😀 ben nası normal doğurcam yaaaa 😀sancı falanda yok
Ttgce Eftelyaatasoy 8 yıl önce 40. Haftada kızımı dogum yaptım sezeryan normal denedik olmadı açılma sancı bile hissetmedim. Şimdi o yüzden yine sezeryan
Sunactn35 Eftelyaatasoy kiz valla haaa oyle cok ortaligada cikmam bol giyerim gelen gecen soryo sen daha dogurmadinmi yok yedim ben cocugu diyesim geliyo dogormicam
71oyku81 Aspenya44 merhaba benimde bir akslilik olmaza 12 haziran ayni günüz allah hepimizin yardimcisi olsun
Aspenya44 71oyku81 amin inşallah. Ama bugün doktora gittim 34+5 im 2.200 çıktı kilosu erteledi sezeryan tarihini çok zayıf dedi
BirTim Ssudeeriis kontrolde sezaryen olmak istediğini söylersen doktor bilgilendirecektir mutlaka, ben doktora gitmeye başladığımdan beri sezaryen istediğimi söylediğim için belirledi ☺️☺️