kvsrgkhn Kızlar iki gündür hiç geçmeyen baş ağrım var naptiysam geçmedi sinüzitte var ilaç da kullanamıyorum her agriduginda serum mu yicem :(((
ozgeya kvsrgkhn nane yağı ile şakaklarınıza alnınıza masaj yapın,geçirmese de rahatlatıyor.migren hastasıyım ve bütün hamileliğimi parol ve nane yağı ile geçirdim,arada serum da yedim tabi😬
Ezcez kvsrgkhn burununuz tıkalı diye ağrınız geçmiyor sanırım bol bol temizleyin burnunuzu bendede sinüzit var malesef tuttumu sizinki gibi oluyo ne ilaç ne serum fayda etmiyo bol sıvı tüketip dinlenin Rabbim şifa versin inşAllah 🙏
ebrarmom08 kvsrgkhn bende muzdaribim 2 3 gundur o konudan beynim zonkluyo ayaga zor kalkiyodum blyle surekli yatyodum dun doktoruma sordum parol ic dedi ictim bi nebze gecti allah yardmciniz olsun 😐
Ecearya kvsrgkhn Eger erkekse bebeginiz parol almamaya calisin kisirliga sebep oluyormus diye duymustum ama ne kadar dogru bilmem. Ben nane yagiyla gecistiriyorum eger sizinki de cok agrili degilse bir sure sonra geciriyor. Gecmis olsun.
kvsrgkhn ozgeya bende sinüzit olduğu için sürekli buhar tutuyorum yüzüme hiç bir rahatlama yok. Yediğimi çıkarıyorum hemen
kvsrgkhn Ezcez aksi gibi burnumda et de var ne dertli kadinmisim :) hamile kalmadan önce bu kadar agrilarim olmuyordu
Ezcez kvsrgkhn kac haftaliksiniz biz 33+0 iz daha bas agrisi cekiyoruz hamileligin basindan beri ara ara giren bazen yuksek bazen az desibelli agrilarimiz oluyor sizinde belki gebeliktendir 😊
kvsrgkhn ebrarmom08 benim geçmiyor ki şimdi internette gördüm 1 bardak ılık suyun içine bir tatlı kaşığı tuz bir çay kaşığı karbonat koyup siringayla burna puskurtun diyor denedim gerçekten biraz rahatladim
Kyhnsnl58 Patatesi yvarlak dilimleyip buzlukta biraz bekletin sokaklardan tüm baş çevrenize sarın. Veya bir peçeteye bir kaşık karabiberi sarın üzerine kolonya dökün şakaklarınıza koyun. Okaliptüs yağı varsa onuda burnunuza damlatın yada sıcak suya koyup burundan nefes alıp içinize çekin. Kokusu bile iyi oluyor onun
Aybebek kvsrgkhn canım bi çemberi al başını sıktır zonklamayi hissetmezsin hem.. eşin yapabiliyorsa masaj yapsın
Esrabzdmr kvsrgkhn benimde sinezutum var ama sıkıntı yapmadı. Ayaklarını yıkamakla pek bişey olmaz duş almayacaksini sonucta
Fatmasedef kvsrgkhn bendede sinuzit var burnum dolup genize akinti baslayinca arnavut biberi yiyorum napim bol aglamali oluyor ama cok rahatliyorum😀