nuzunismail Bbbsr Merhaba cinsiyet tahmini melek sayfasına da baktırdınız sanırım ? Doğru çıktı mı acaba çok fazla ücret istiyordu ?
Sedadgr nuzunismail baktirmayin kesinlikle sallıo benimkini erkek dedi kızım olacak paranıza yazık olur yorumlari bile kapalı
K-- PrensinibekleyenAnnee caniim bayramdan sonra gel dedi bu gttigimde uyuyordu doktor çok az dürttü bile kimildamadi ve önünde plesanta ve eşi vardı açıkçası tam göremedi hayırlısı olsun tesekku ederim bu arada hepinize 🙏🏻🌸hayırlısı olsun bakalım kaderden öte yol yok
Rumeysa1502 esmerella37 https://imgyukle.com/i/rCITaU benimkine de bakar mısınıııız 13 haftalık ultrason görüntüsünü ekledimm❤️❤️
alotoflover Seremgul-berensu erkek duruşu bile aynı 14 haftalık hamileyim ctesi netleşti benimde oğlum olucak nasipse
Asel2702 doga21 12 haftayı 11+5 günlük ultrasona bakarak söyledi doktor aynı görüntüyle kıza benzetmisti
doga21 Asel2702 ben 5 haftalıktı bilgilerimi verdim erkek dedi ultrason attın kese daha doğrusu fikrim aynı erkek dedi şaşırdım vallahi
nuzunismail Sedadgr Benim cinsiyet belli zaten de daha önce burda birilerinin cinsiyet planlaması yaptırdığını okuyup bakmıştım sayfasına ilk defa böyle bişey duydum doğruluk payı var mı merak ettim açıkçası