Bbbsr @esmerella37 @Asistan-mom @Dudu1988 @PrensinibekleyenAnnee @Gunay_14_18 @alakayamaydanoz İntagramda bilenler cinsiyet tahmini kesin bilemeyenler cinsiyet tahmini melek adım adım annelik..
K-- Bbbsr @esmerella37 @Asistan-mom @Dudu1988 @PrensinibekleyenAnnee @Gunay_14_18 @alakayamaydanoz @Ceren1993 BANA da Bakarmsniz lutfen kizlar özel biraz durumum
Sedadgr Bbbsr o kadın bana da erkek demişti ama kızım olacak tamamen sallıo yorumları bile kapalı sonradan farkettim
Ozlm_31 esmerella37 merhaba bende cinsiyet için post açtım siiz de etiketledim bana da bakabilir misinz acaba
Rumeysa1502 esmerella37 https://imgyukle.com/i/rCITaU benimkine de bakar mısınıııız 13 haftalık ultrason görüntüsünü ekledimm❤️❤️
alotoflover Seremgul-berensu erkek duruşu bile aynı 14 haftalık hamileyim ctesi netleşti benimde oğlum olucak nasipse
Ceren1993 K-- kuzum tarihler bi daha yazar mısın hep araya kaynamışsın adet döngünde kaç gün yaz bakayım
K-- Ceren1993 canım tam hatırlamıyorum deprem zamanı olduğundan sokaktaydik ama sanırım 7 Şubat en son adet adet dongumde genelde sonraki ay ya aynı gün ya bı iki gün sarkar