YuvarlanamayanPaanda Kızlar benımkindemı sorun var dünkü verdiğim kan sonucu çıkmıyor acil den verdin 1 2 satten çıkardı yok çıkmıyor hastanenin sitesinden bakıyorum anca
sacmalamakizim YuvarlanamayanPaanda Bazen olabiliyor galiba bende özelde vermiştim anca 2 3 gün sonra düştü.
Gzmklnncc YuvarlanamayanPaanda Kayseri’de olduğunuzu hatırlıyorum Buraya hemen düşüyor bakın isterseniz https://labsonuc.kayserism.gov.tr/hbys-web/onlinelbs/onlinelbs.html
Deletedmom_49 YuvarlanamayanPaanda devlette öyle oluyor sinir bozucu bir şey. Özelde verilince 1 ya da 1 buçuk saate çıkıyor hemen …
Rwerdst YuvarlanamayanPaanda acilden verince geç düşüyor. Benim acilden idrar tahlili verince 4 gün sonra düşmüştü 🤷 size takip kodu vermişlerdir. Kendi sitesine bakın
YuvarlanamayanPaanda sacmalamakizim devlette verdim normalde hemenn düşerdi düşmedi aklım karıştı onada
YuvarlanamayanPaanda Gzmklnncc askm burayada düşmemiş bende şehir hastanesinin sitesinden baktım yanlışlık olurmu acaba ya
Gzmklnncc YuvarlanamayanPaanda yaa niye düşmemiş ki betaya mı bakacaksın bende şimdi gidiyorum vermeye 🥹
YuvarlanamayanPaanda Gzmklnncc bilmiyorum ki anlamadım şimdi sağlık ocagındayım evet bebeğim beta ya ama şehir hastanesi sitesinden baktım 47.9 var şükürrr senin kaç gün gecikti
Gzmklnncc YuvarlanamayanPaanda geçen ay bir gün oldum bir olmadım dünde lekelenme yaşadım aşırı kasık ağrım var 1 mayısta silik çizgi görmüştüm 2 mayısta regl oldum sandım işte sağlık ocağındaki doktor yokmuş bugünde gidemedim tekrar test yapıcam galiba 🥹 ayy hayırlı olsun 💕
Gzmklnncc YuvarlanamayanPaanda tamam sipariş verdim getirsinler haber veririm inşallah vardır nolur çok dua et 🥹🥹🥹
Gzmklnncc YuvarlanamayanPaanda iyice çıkması gerekmez mi 🥹 erken gebelik testi yapıyım eşim alsın akşam
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_49 normalde devlettede hemem çıkıyordu dr bana gıcık olmuştu sanırım ondan 🤣
Deletedmom_49 YuvarlanamayanPaanda valla ben kan verdim sağlık ocağına biri çıkmış diğerleri yok ortada 😂