Seyma0323 Canım bendede pcos var ben 1.55 boyundayım ve sağlıklı beslenerek yürüş yaparak 53 kilo civarina düştüm hemen hamile kalmıştım. Pro women şaşe var onu 2 ay kullandim 2. Ay hamile kaldım ve eşime her gün keci boynuzu pekmez yedirdim
myangelson Seyma0323 prowomen 3 ay kullandım bende işe yaramadı ya doktorum vermişti sonra yumurta geliştirici letu ve ovitrelle ile hamile kaldım. Prowomen i pek kullanan görmemiştim çok kullanan yoktu 😅 ama şuan ücreti artmıştır baya gen kullanırken geçen senelerde 260 TL di 🙄
esmerella37 Seyma0323 eşimde problem yok zaten sorun benm 🥹🥹🥹 yumurtalarım gelismiyormus ona bisey ypmam geerk
esmerella37 myangelson orda ogrenırım zaten varsada yoksada napalım test alıp yapmam artık gcık oluyorum testlere snirim ckıyo onları gordukce 😂
myangelson esmerella37 iyi bakalım sen bilirsin 😅 artimed falan kullanma zaten çünkü geçen benim adetim gecikince yaptım 2 testte de silik çizgi vardı baya gözle görülüyor hatta telefonda bile çıkıyordu 😅 ilk defa yalancı pozitif gördüm testte 🥴
Minikmucizemmm26 esmerella37 kilonuz normal ama sağlıklı yaşama ve spora geçmeniz lazım çok fazla şekerli gıda ıvır zıvır tüketiyorsanız bırakmanız lazım sigara günluk adet düşürmeniz lazım suyu arttırmaniz lazım tabi bir de spor malesef bizim yumurtalıklar zor çalıştığı için sporla harekete geçirmek gerek
esmerella37 Minikmucizemmm26 anladım cnm tesekkr ederim yuruyus fılan yapıyorum gunluk 10 bn adım fulan ama bırazda evde yapmam gerekicek sanırım
esmerella37 myangelson ben erken gebelık testinde bile pozitif gordum ama malesef yoktu cok umıtlenmistim eski postlarıma bakarsan gorursun
myangelson esmerella37 benim de o iki kaset test pozitif ti 2 gün sonra erken gebelik ile baktım negatif 2 gün sonra garanti olsun diye kan verdim 0.100 çıktı 🤷🏻♀️ tuhaf ya bir de ilk 5dk içinde çıkmıştı kaset testte o yalancı pozitif dedim artimed in gazabına uğradım 😂
Servikal esmerella37 canım biraz daha zayıfla bol hareket sağlıklı şeyler ye bi de ne zaman ki kafandan hamileliği atarsan o gün hamile kalıyorsun çok acayip ama öyle.Benim ki öyle oldu.İlkinde düşükten sonra iki yıl olmadı sonra kendiliğinden bi baktım hamileyim
esmerella37 Servikal bu ay inan oylesine ilişki yasadık 24 unde klomen fılan baslıcaz diye surf 24 unu beklıyodum olmuyo diye oldu yani bu ay blmiyorum olmamıstr gene ama bakalım yarın randevum var 7 gun geciktim suan
Servikal esmerella37 hayırlısı hakkında tedavini de gör kafanı da dağıt en iyi ilaç.Ben insanları çok takardm üzülürdüm saçma sapan
Servikal esmerella37 canım ben pilatese gidiyordum bıraktıktan iki ay sonra hamile kaldım pilates hareketleri doktor iyi diyor ama bilemedim. Sürekli karnını içe çekiyon rahimle ilgili hareketleri çok .yürüyüş bence en sağlıklısı
esmerella37 myangelson aynen oyle bende ne sevinmistim ilk defa hamile kaldm diye ama allahtan kmseye demedim yani kesinlesmeden
myangelson esmerella37 iyi yapmışsın canım bizde korunma olduğu için ben görünce şoka uğradım dedim yoktur herhalde böyle birşey 😅
Elifkskl esmerella37 hormonlarq adetin 2 ve ya 3.günü git baktır hepsine canım. Dahiliye ye de bütün değerlerinede baktır. Glukoz ve insülin değerinin ortalaması 2.5 altı olmalı benim 2.6 Dı ona rağmen ilaç kullandım. Bir de zayıflık önemli değil. Sağlıklı beslenmek önemli ve yumurtaları sağlıklı hale getirmek önemli. Ben bir de inofolic kullandım o pcolar için güzel bir takviye.
esmerella37 myangelson ne korunanlar var hamile kalan oyle deme valla biz kalamıyoruz biz artık korunma yonune gecicem yani belki oyle kalırım 😂😂
myangelson esmerella37 biz de 2 buçuk sene neredeyse çocuk olmadı hiç korunmadan sonra yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım. Sonra 1 sene doktor çocuk yapmayı yasakladı Temmuzda dolacak 1 sene korunuyoruz bizde. Eşim testleri görünce bunca zaman korunmadan çocuk yapmak için uğraşıp olmayınca korunurken çocuk olursa tebrik edicem birbirimizi diyor 😂😂😂😂
Servikal Elifkskl bende inololic kullandım sürekli midem kötüydü toktum.Sonra bıraktım çok kötü bi ilaç beni mahvetti o kullanım süresince