Rym2023 aleyna82 bende en son 26+3 de gitmiştim 1051 gr dı bence normal görünüyor bana normal dedi doktorum şimdi 28+3 üm
Sere incitanesi__ benim kızım da 25+5 de 946 gr çıktı doktor hiç önden gidiyor demedi gelişimi için normal dedi yorum bile yapmadı
aleyna82 kullanici1234bes yakınımda bir kaç kişi hızlı kilo alıyo erken doğum olabilir dedi korktum ilk gebeliğim ve biraz sıkıntılı geciyo
incitanesi__ Misramisra evet eminim canım 18. Haftadan beri 2 hafta önden gidiyo , hatta en son 32+1 de gittim 2348 gram çıktı 2 hafta hala önde dedi dokturum gelişimi güzel sıkıntı yok dedi Yarın tekrar gidicem 34+1 oluyorum bakalım yarın be kadar olmuş kızım 🥹
Misramisra incitanesi__ 24+1 de 1 kiloydu benimki. Kimse böyle bişey demedi bana. Okuyunca şok oldum.. ısrarla doktora sordum nasıl gelişimi diye normal dedi 🥺
BozkrtArs Misramisra maşallah sizinki baya enli boylu olacak sanırım benimki 830 gramdı ben bile kendimden yorumları okuyunca şüphe etmiştim fazla diye 😂 tabi sağlıklı olsunlar da gerisi boş az çok farketmez
incitanesi__ Misramisra şimdi doktordan dönüyorum canım 34+1 haftalığız 2800 gram 48cm olmuş maşallah 🧿👼🏼