• isimler
  • Oğlumun ismini babam koydu..🥲🤲🏻❤️

Kızlar normal bir durum ama inanın babam hep erkek tarafına bırakır böyle durumları ve babam istediği ismi koymamızı istemiş ve koyduk çok şükür, kızlar babam bana da söylemedi anneme söylemiş Ve ben de çok mutlu oldum çünkü bu ismi babam rüyasında görmüştü hep bahsediyordu torunum olsa koyacağım diye ve çok şükür o isim olacak, ben de eşime ve tarafına söyledim Bir şey demediler sadece yanına ek isim uydurdular oda çok yakıştı, ve babam ismi koymadan önce önce kayınpederime söyledik ne olsun diye pek umursamadılar ben de ısrarla hadi biraz çabuk olun az kaldı isim bulalım hastane çıkışını falan yaptırayım diye kimse oralı da olmadı ki çok şükür olmamışlar ilk torun olmasına rağmen ilgi sıfır o yüzden oğlumun adını babam koydu 🤭 bebeğinizin adı hayırlısıyla"MALİK ENSAR"olucak malik ismini babam istemişti eşimin adı da MUAZ ve onun adını da babam koymuş 😅 akraba evliliği ❤️30+6

HMA13
    Uzun oldu hakkınız helal edin ❤️

HMA13
    Niye bukadar mutlu oldum onuda söyliyim🤭
    Ben defalarca isim postu açtım ve hiç bir şekilde isim nasip olmadı. 🥰 Nasipte bu varmış

HMA13 maaşallah iki tarafında sizinde gönlünüz olmuş 🥰 taşıdığı mana da güzel Rabbim hayırlı uzun ömürler versin yavrunuza 🌸

Amineazra
        Amin rabbim cümleten uzun sağlıklı ömürler versin inşallah 🤲🏻❤️
        Çok teşekkür ederim çok sağolun 🥰🥰❤️

Hacerdogan
        Çok teşekkür ederim amin inşallah bütün yavrular inşallah 🤲🏻❤️🥰

HMA13 ben bizim tarafa söylesem ooo ne kız biz bilmeyiz bizde öyle bir şey yok diyip koydurmaz. Adınıza çok sevindim dilerim böyle güzel asil ve anlamlı bir isim bana da nasip olur

Mutluemos
          Çok teşekkür ederim 🌹🤲🏻
          Bide dediğim gibi eşimin ailesi oralı olmuyordu bile ondan 🤷🏻‍♀️eşimde babasına bıraktı kayın pederime diyince eee üff püff diyodu bizimkiler de öyle işte

HMA13 guzelmis isim gercekten. Hayrlisi olsun. Bizde oglusumuza Selim Muaz koymayi dusunuyoruz 🙊 esiniz nasil biridir? 😂