guzelanne01_ mercimek000 adanalıyım canım Doğal olarak deniz bölgesindeyiz yazın ful yazlıkta oluruz Hamile olarakta giriyoruz denize havuza girmem ama hamileyken Zararlı
Kalbiimde2can mercimek000 ilk oglumda hamileyken havuza gittim bel agrilarimdan dolayi iyi geliyordu bu sefer gitmeye firsatim olmadi henüz😅
Kalbiimde2can Ebruh otelde bilmiyorum canim nasil olur ama ben bir sorun yasamamistim kendimden konusuyorum bu arada seni yanlis yönlendirmek istemem canim
_Gunes Ebruh ben havuza girdim canim ama villa kiralamistik orda tek ben ve esim vardi doktorum normalde denize gir ama havuza girme sorun yasarsin belki demisti ama hamileligimin basindaydim diye 12 haftadan sonra havuza ayda 2 kere yine de girdim otellerde. Hic bir sorun yasamadim sükür 🙏
Biyologannee mercimek000 3 yaşında oğlum var biz hep havuza gittik belediye havuzuna. Şimdi tatile gideceğiz ama orada havuza girmem muhtemelen sadece deniz
Ebruh Kalbiimde2can insan her türlü şeyden korkuyor aslında rahat olunca daha iyi şöyle bakınca millet neler neler yapıyorda.
mila88 Açıkçası hamile olmadan önce de havuz sevmezdim,mikrop yuvası. Hamile kalıp düşük yaptım,devam etseydi de sürecim yine havuza girmezdim. Çok yakın bir arkadaşımızı havuzdaki mikroptan dolayı kaybettik
tgceakpnrr Ben yeni tatilden geldim havuza girdim ama kimse yokken birileri varken girmeyi çok tercih etmedim . Denize gönül rahatlığı ile girebilirsin bence
elmacekirdegii Ben açılışı denizle yaptığım için daha havuza girmedim. Ama doktoruma sordum girebilirsin ancak çok durmamak şartıyla ve akşamüstü ya da sabah saatlerinde önerdi. Çünkü sıcak pek yaramıyor hamişlere.🥵 Çıktığın gibi mayonu değiştir ve vajinal şampuanla bölgeni temizle ıslak kalmasın dedi. Hatta temizleme şampuanı da önerdi bir markanın onu aldım. Üşenmediğim bir gün sitenin havuzuna girmeyi planlıyorum temizliğini bildiğim için o da. 😅
Ebruh _Gunes Canım işte enfeksiyon fln kaparsın diyorlar çoğu doktorda sorun olmaz diyor insan bilemiyor hiç yere riske atmak istemiyorda insan ama bilmem yani düşünmeden herşeyi yapanlar daha rahat yaşıyor aslında
byz35 mercimek000 havuza değil fakat denize giriyorum doktorum da bu şekilde önerdi bana tabi güneşten korumak ve bol sıvı almak uzun kalmamak şartı ile…
Melal Canım denize istediğin gibi girebilirsin ama havuz meselesinde olay enfeksiyondan ziyade havuzun içine atılan klor maddesinin bebeğe zararlı olması diye okumuştum ben o yüzden hiç girmedim tercih meselesi