Hkljoohgk Merhaba arkadaşlar küçüklükten diyabet var dikkat ediyorum normalde 33 haftalık olması gerekirken bir hafta önden gidiyor önden gitmesi sorun teşkil ediyor mu kilosu şuan 2500 Haziran sonu doğum yapacağım
Lulu02 Hkljoohgk canım benim bebeğim de iki hafta önden gidiyor geriden gelmesin de önden gitmesi sorun değil ne güzel bebeğini iyi besleyip bakmışsın kilosu da boyu da iyi demek ki
SimgeGktg Hkljoohgk kilosu normal gibi geldi bana..benim de 31 hafta iken 1900 gramdi şuan 34 haftayim Çarşamba kontrol var. Benim de doğumum uygulamada 9 temmuz ama sezeryan olacak ne zaman alır bilmiyorum bayram da giricekken 😒
YaseminBatrk Hkljoohgk 1-2 hafta önden gitmesi ya da geriden gelmesini genelde doktorlar normal karşılıyor. Önemli olan karın baş çevresinin daha düşük ya da ileri derece büyük olması. Ama senin bebiş iyi şuan maşallah. Benimde 32+3 haftalıkken 2500 dü 35 de 3052 Gr di oğlum. Önden gidiyor dedi doktorum..
Bircicekanne Hkljoohgk diabet hastası hastaların bebekleri diğer yenidoğan bebeklere göre daha iri doğabiliyor endişelenmeyin bu literatürde var mı emin değilim ama binlerce doğuma girdim benim gözlemim bu yönde çok tatlış biraz daha tombiş olabiliyorlar