Cmscms06 Kızlar yumurtlama akıntısı sancısı lekelenmesi her şeyi yaşadım testlerim hiç tam koyu olmadı ama çok yaklaştı, pcos var bende o nedenle olabilir mi bilmiyorum. Pik görmeden hamile kalanlar oldu mu acaba?
Sibelsibos Cmscms06 bende bir şey yok ama hep yakın bire bir koyu olamadı bende merak ediyorum doğrusu 😊
Asteka41 Cmscms06 bende sabah kalkıp idrarimi yapıyordum sonra sıvı tuketmiyorum ikinci idrarimi bekliyorum öyle ovulasyon yapıyordum cogu kes yumurtlama oluyordu ama catlamiyordu
Cmscms06 Sibelsibos iki gündür çok yaklaşmıştı pik olmasına aslında ama bugün yine silikleşti deliricem artık 😅
Agg0207 Sibelsibos hayır olmuş canım bence artık yarın ve daha sonraki günler daha silik çıkacak yaptığın testler.bazi testler aşırı koyu çizgiyi vermiyor bnce
Cmscms06 Ben de en koyu şu sağdakinde gördüm sonra aynı şekilde devam etti iki gün daha bugün yine silik 😅
mombarbie_ Cmscms06 benim bugün yaptığıma bakarmisiniz en alttaki pek anlamıyorum da https://imgyukle.com/i/ry9Q1R https://imgyukle.com/i/ry9CuN
Sibelsibos Cmscms06 anlasak bak şimdi senin forumda bı bayan bu sabah yaptığım testin pik oldugunu söylüyor başkası yok daha olmamis dedi valla bende bı tuhaf oldum
Sibelsibos Cmscms06 bende 22 Şi bu sabah yaptigimdan ama adam erken den uyudu dün degerlendirdim ama şimdi adamı nasıl uykudan kaldirayim bilemedim 🤣🤣
Cmscms06 Sibelsibos benim bi de test dışında yumurtlama belirtim de oldu yani lekelenme/akıntı kasıklarımda ağrı falan madem pik yok onlar neden oldu anlamadım 😅
Sibelsibos deletedmom11 evt bugün hariç hepsini değerlendirdim bilmediğim için 😊 bı uygulamada 28 zi pik günü gösteriyor valla şaştım
Sibelsibos Cmscms06 şimdi uyuyan adamı uyandirmakta tehlikeli uykuya düşkün bide kavga cikar şimdi bugüne kadar hep değerlendirdik bukadar koyu çıkmışken adam kendini uykuya verdi hay Allah’ım gekde ağlama 🤣🤣
Sibelsibos Cmscms06 evt benim hala beli hafif miğde bulantiim halsizlik devam ediyor arada batmalar onlar neden bende merak ediyorum 😊
Cmscms06 Sibelsibos ya umutlandırmak istemem de senin reglin yakınsa sanki gebelik de olabilir gibime geldi 🙈🙈
Sibelsibos Cmscms06 20 gün vardaha bebeğim normalde 5 gün olurdum birinci tüp bebekten sonra normal adet gördüm bunda bı garip oldu 9 saat adet 😊 ama 2 kez idrar testi yaptım negatif bakalım yarın bı HCG isteyimde Dr. İşte yaparmi
Sibelsibos Cmscms06 bugün hastaneye gitmiştim hsg için şükür verdiler bide HCG vereyim dedim normalde hep 1 çıkar hiç şaşmaz bugün 2 çıkmış DR. Daha az olmuş çıkmaz ama 1 derece yükselmis adete yakın bir daha gel HCG ver dedi şasirdim normlade hep 1 çıkar