Nurr29 Kızlar suan 10 haftalık hamileyim doktor 2 hafta sonra gel detaylı ultrasona dedi bu haftada mı bakılıyor ? Sizler kaçıncı haftada baktırdınız
Ozgekilic_ Nurr29 ben 24. Haftamda yaptırdım genelede 20 haftadan sonrası ıcın uygun dıyor doktorlar ama o kadar küçükken bılemedım benim doktorum bıraz yağlansın daha güzel bakarız dedi 24 de aldı detaylıya benı
MaviDeranHazal Nurr29 daha ikili taramayı yeni yaptırmış olman lazım. Benim bildiğim detaylı ultrason 20-24 haftalarda yapılır. Ben 22. Haftamda yaptırmıştım
Mediha99 Nurr29 2 li tarama testi canım sana detaylıda bakarız demiştir sen öyle anlamışsındır halbuki o onu demek istememiştir 🥹çünkü tarama da da detaylı bakılıyor ama o detaylı değil 😁
asyasemin Detaylı 20. Haftalarda yapılıyor canım. 2 li yada 3 lü tarama felan demek istemiştir yanlış anlaşılma olmuştur diye düşünüyorum. Ben tarama için geldim dersin oda haftana göre hareket eder. Sen detaylıyı hiç karıştırma bence😁
asyasemin Nurr29 2 li ve 3lü tarama testi dediği bebeğe biraz detaylı bakıyor ve kan testi yapıyor bebekteki risklere bakıyor o kadar