Gizemgizemm Kızlar 36 haftalık hamileyim dünden beri ara ara sancı oluyo ama bugün ağrım biraz daha fazla ve vajinada çok fazla baskı hissediyorum idrarım var gibi ama gidiyorum 1 2 damla anca geliyo halsizliğim var bu aylarda bunu yaşayan var mı
anneoluyoruuumm16 Gizemgizemm kız yeter doğur artık ben var ya 35 haftalık falan olsam hemen sezaryene girerim. O kadar bulantım kusmam var ki 11 haftada elimden gelse doğuracağım
Prensesannesi96 Gizemgizemm var csnm 33 den beri öyleyim gittim nstye bağlandı alttan bakıldı hiç Bişey yok yalancı sancılar başladı artık normal 🥰🥲su an 37 bazen yürüyemiyorum bası asagıdan çıkacak şimdi diyorum ama keşke çıksa öyle kolay değil değil 😂😂😂😂😂
Ahsenveannesi Gizemgizemm bebek kanala girmeye başlamıştır baskı olması normsl bende 35 haftalığım yalancı sancı ve kasılmalar yürürken vajinaya aşırı baskı ama hepsi bu haftalarda normal
beyzacmvrc Gizemgizemm benim de aşağı aşırı baskı var son 1 haftadır bebek kanala girdi galiba o yüzden diye tahmin etmiştim bugün kontrole gittm gerçekten de bebek kanala inmiş. 36+2 yim bende. Nst de sancım çıktı biraz alttan muayene oldum açıklık var mı diye şükür yoktu
Gizemgizemm @anneoluyoruuumm16 ayy hayır şuan gelmesin olmazz 😂 şaka bir yana doktorumla konuştum planlı sezaryen olacağım 39. haftaya kadar beklemeyi düşünüyoruz gelişimini iyice tamamlasınn
Prensesannesi96 Gizemgizemm keşke gelse öyle keşkeeeee 2. Doğumum olcak daha tecrübeliyim ilki bu haftalarda geldi mecburi yatış ondan böyle olsam hastane kapsında yatardım 😂😂😂😂
ddilaraas Bende de aynı şeyler mevcut kızlar birde iştahsızlık başladı değişik mide bulantım olıyo sanki baş ağrım bugün mahffetti bi de uyku hali var sizde de uyku durumu var mı
Mucizelerim_ Gizemgizemm 36+6 olacağım bu hafta hep yalancı olan sancılarla vajina ağrısı ile yaşadım ama bugün çok kötüyüm kasılma ve sancilarim cok yogun ve dinlensem bile tekrarliyo bel ağrım da var persembe muanem. Var insallah dayanabilirim ve korktuğum olmaz