Sezenn_ Rmysarft haftamız aynı 😍🤗 oğlum olacak benimde kısmet olursa Bilkent şehir hastanesine gidiyorum bende perinatoloji takipliyim 2. Doğumum olcak benim 🌸
Mucizelerim_ Nurscl06 benimde ara ara geliyo ama doktorlar geldigini kontrol etmek için göğüslerinizi sıkmayın erken doğumu tetikliyo diyorlar Siz kaç haftalıksiniz
Bet1 DenizDnz- bilmiyorum bana ekranı çevirip gösteriyor ultroson kağıdı da veriyor yüzünü çekip veriyor özellikle pozisyonu uygunsa servikal kisaligim var her defasında alttan muayne de ediyor sorum varsa cevaplıyor idrar kan takibini de düzenli yapıyor. Kişiyle alakası olduğunu sanmıyorum sonuçta tanismiyoruz neden kişiye göre davransın
glz87 Nurscl06 bende ankara etimesgut da oturuyorum bende lokman hekim hastanesine gidiyorum doktorumdan çok memnunum ilgilenmesi falan çok güzel çok rahatım o konuda bu arada 26+5🤭🤭
Senaykork Kubra1988 ben genelde erkek tercih ediyorum kadınlar çok agresif canım Bu 3 doktorda çok ilgili ve alanında uzman foto cekmeyede izin veriyolar. Adnan kaya, İsmail burak Gültekin, Kürşad sayan Hangisini boş bulursam ona randevu alıyorum
runkli0606 Kubra1988 hamileliğin başından beri berna seyhana gidiyorum ama haftaya pazartesi gününe murat polata aldım adını sürekli duymaya başladım merak ettim.berna hocadan çık memnunum ama
Ecemakkuzu Senaykork aynen öyle ya çok asabiler 30+3 üm bende sırf fotoğraf çekmek için 10 günde bir özele gidiyorum mutlaka onlar yüzünden ve bebeğin kilosu boyu hiç birsey söylemiyorlar sadece dedikleri şey sorun yok bebek iyi … ee yani? Duymak istiyor insan detaylı.
Ecemakkuzu Nurscl06 ayy ben 31+3 um sütüm falan yok erken doğum yapıp bebeğim sutsuz kalır diye çok korkuyorum dogum anından sonra süt kendiliğinden gelir mi acaba bilgisi olan varmi?
Bet1 Ecemakkuzu 34+0 da makat geliş olduğu sezeryanla doğum yaptım suyum gelmişti aniden 3. Gün sabahı geldi merak etmeyin bebek emmeye başlayınca ya da sağım falan olunca süt geliyor 1 2 gün sonra da olsa
Didemdidemm Ecemakkuzu korkmanıza gerek yok süt zaaten doğumdan sonra gelir ki doğumdan bile hemen sonra gelmez . Sütünüzun kolay gelmesi için araştırma yapın doğumdan sonra uygulayın. En önemlisi korku sters sütünüzü keser ona dikkat edin
iremasmahan06 Ecemakkuzu ben yeni dogum yaptim 1 hafta oldu ilk sütüm gelmedi ve cocugumun sekeri düştü kuveze alindi 2-3 gun gelmemesi gayet normal pompa ile goguslerimi hep pompaladim sıcak suyla masaj yaptım sicak su torbasi koydum hurma yedim bol bol sicak sekerli cay ictim bestlak damla kullandim suan gayet de iyi geliyor hatta akiyor bile kendiliginden
Ecemakkuzu Bet1 bebek 3 gün içinde ne yiyor peki ya ben mama verilsin istemiyorum çok tedirginim sütüm gelmez vs diye.
Bet1 Tatli2 Necati hocaya gonca Türker e Feyza şenocak bunlara gidiyorum başka gittiklerim de oldu memnun kaldım ben bir tek muslume aslı gürün ondan mennun kalmadım. Planlı bir sezeryan olursa girebiliyorlarmis ama başka zaman kim olursa o giriyor
Gulsumunn_ Bet1 gonca turker kapali genc bir. Bayan mi bende burda gorup ismini kendisine gittim doktorun kendisimiydi yoksa asistan miydi bilmiyorum ama cok ilgisizdi hic memnun kalmadim
zeynep62 iremasmahan06 merhaba bende 8 haftalık hamileyim alife düşünüyorum paket alayım diyorum ama nasıl iyi mi hastane ve hangisi a gitmistiniz