Bet1 Esra06c evet haftada artık ilerlediği için heyecanlıyım açıkçası 2. Sezeryanim olacak ama insan gene de merak ediyor 😂
Esra06c Bet1 haklısınız valla benim 3. Çok merak ediyordum korku endişe de vardı tabi ama çok şükür hiç sandığım gibi olmadı 🙏 darısı sizin başınıza inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🥰
Nurscl06 Sibelsibos Rabbim tez zamanda müjdeli haber almayı nasip etsin. İsteyen herkese nasip etsin. 🤲🏻🤲🏻
Didemdidemm edadm bı tane bile alamadım ben . Bide göremiyorsun da . Hayır yani bir kağıt ne kadar zor olabilir ki.
edadm Didemdidemm evet evet iki hafta önceki kontrolümde doktor ekranı kendine çevirdi başımı biraz kaldırdım görmek için arkana yaslan dedi göstermedi hem göremiyoruz hem fotoğraf vermiyorlar sanki hayrına iş yapıyorlar böylelerine çok kızıyorum
Nurscl06 Kızlar dün oğluşumla benim görüş günümüzdü çok şükür herşey yolunda. Fakat dün sıra beklerken yeni normal doğum yapmış taburcu olan birini gördüm hayırlı olsun vs dedim konu açıldı sordum . Memnun kaldınız mı die . Memnun kalmadığını hadi hadi hadi die aceleci davrandıklarını soyledi. Korkutmak gibi olmasın ama benim canıma okudular dedi 😥😥 benim de korkum yükseldi . Yani kadıncagıza denk mi geldi bilemedim 🥺😥🥺😥😥 ETLİK ŞEHİR HASTANESİ
edadm Nurscl06 artık benim de korkum yükseldi 🥲 orda yeni doğum yapan bi akrabamız var sezaryen oldu ve memnun olduğunu söyledi. o gün nöbetçi doktor ya da doktorlar kimse ona denk gelicez umarım iyi biri çıkar ilk gebelik biraz korkuyorum 🥲 aslında özele gitmek var aklımda ama o kadar para da vermek istemiyorum açıkçası
Didemdidemm edadm bende öyle yaa üzülüyorum da bebeğimi goremeyince . Mecburen özele gidiyorum ara sıra
Tatli2 efelinamoms maşallah ne güzel. Memnun kalmışsınız bize de anlatır mısınız hastaneyi imkanları. Rutin gittiğiniz biri var mı.
Ssudeeriis Nvnaydn benim ilk gidişimdi o hastaneye muayene olduğum doktor da bebeğin bacakları uzun aileniz uzun mu falan diye sordu o güne kadar hiç öyle bi şey duymamıştım eşim uzun ama normal boyu 1.83 ve bunu defalarca tekrar etti ikili üçlü taramanız nasıl çıktı diye de sordu temiz çıkmıştı detaylı da bi sorun yoktu içime kurt düşürdü günlerim geçmiyor
Nvnaydn Ssudeeriis bende 36. Haftada gittim ilk o hastaneye eşim doğuda görev yaptığı için doğuma ailemin yanına geldim en memnun kaldığım doktor Murat Polat çok tatlı nazik bir adam forumda bi çok kişi Adnan Kayadan memnun kaldığını da söylemiş ama ben pek memnun kalmadım tavrından.
Tugceakca Selam kızlaaaar Tuğçe ben etimesgutta oturuyorum 13. Haftadayım ben dee , kahretsin ki a lifeda ebru biberoğluna gittim ama hiiiiiç memnun kalmadım , Liv’E başladım şimdi Coşkun şimşir
sena1910 Tugceakca merhaba 🤗 bende 14. Haftadayım Coşkun hocaya randevu almayı düşünüyorum bu hafta deneyiminiz nasıl acaba 😊 paylaşırsanız çok mutlu olurumm