efelinamoms Nurscl06 yakın baraj mah olarak geciyor cokda bilmiyorum buralari istanbuldan evlenerek geldim ☺️☺️
Bet1 Ecemakkuzu aç kalacak değil ya süt gelmiyorsa tabiki mama verilecek. İlk iki gün mama verdiler zaten hastaneden siringayla biz hazırlayıp verdik 3. Gün çıkarken gene verdiler kucukcuk oluyor zaten sonra eve gelince sütüm gelince bizim almamıza hiç gerek kalmadı ama kalsa tabiki alırdık
06Seyma-06 36.haftaya girdik 20.haftadan beri kendisinde takipliyim gayet ilgili birisi, her ultrasona girdiğimizde renkli usg veriyor muhakkak:) memnunum
Mucizelerim_ Nurscl06 evet ama çok süt formunda değil sarı ve süt rengi arası geldi simdide öyle aralıklarla oluyo
runkli0606 Ecemakkuzu ben koydum sütün gelmeme ihtimaline karşı kanalları açmakta çok faydası oluyormuş pahalı bir şey almadım kiwi aldım ama çekişi gayet iyi
Bet1 Ecemakkuzu yani ben 3. Gün eve geçince aldım manuel pompa ama bu hamileliğimde yenisini almadım eskisi de yok gerek duymadım
PrensinibekleyenAnnee Rmysarft Sezaryan doğum oluyor mu dedim oluyor burda dedi kocamanda hastane yapmışlar
Rmysarft PrensinibekleyenAnnee benim doğumum normal doğum seyrinde ilerliyor rahim olgunlaştırıcıları yokmuş ilk doğumu olanları almıyorlar o yüzden şehir hastanesinde de takipliyim
Allahvargamyok Pamukbebegimm evet biraz önce bende baktım yakınız sizdemi sonradan geldiniz ankaralimisiniz 😊
Ecemakkuzu Nursena2023 instgramdaki hast.canta listeleri bana gereksiz geliyor ne alacağım hakkında da kararsizim,instgram tamamen özentilik olarak görüyorum.