Humannrle CemrePektas bugün bi profesör doktora gittim bu film olmamış dedi kendini kasmışsın dedi tüpler kapalı olsa bile yeri orası değil dedi perşembe günü anestezili çekilecem bakalım ne çıkacak 🙄
Humannrle 123NurKay123 rabbim hepimize nasip etsin çok zor bi sınavmış gerçekten 🤲🏻 Erzurum’da yaşıyorum bugün başka bi profösöre gittim sen kendini sıkmışsın bu film olmamış dedi 😭 Perşembe günü anestezili çekilecem tekrar dan
Sibelsibos Humannrle 3 cu yü çektircem aldım rahim filmi hazirana 😊 ama bide ayrıntılı ultrason istedi
Humannrle Sibelsibos Seninde mi ney çıkmıyor canım ben anlamadım ki acaba özel para için mi çektirmek istedi yoksa haklımı bilemedim ki
Sibelsibos Humannrle valla yok devlet hastanesi iyi biriydi bana illa çocuk istiyorsun dimi dedi evet dedim ozman ayrıntılı bi ultrasonda isteyelim dedi onun yanında hsg de isteyelim dedi hsg ye alışkınım da ayrıntılı ultroson ne bende çözemedim
Sibelsibos Humannrle bugün HCG de 2 çıktı hep 1 çıkardı düsun ona bile sevindim negatif olduğunu bile bile ,😄😄
Sibelsibos Humannrle simdi bu 3 hsg olcak ya bende bakalım nekadar acilcak aslında merakım bu açıkçası ilk defa böyle bir şeye heyecan yapıyorum çünkü hsg nin yararlı olduğunu düşünüyorum
Sibelsibos Humannrle bence yaptır canom benim 1 cide açılmadı 2 cide sağ tüpüm açıldı sana da yararı olacağını düşünüyorum enfazla 2 3 dakikalık bı ağrı hemen geçiyor korkulacak bir şey değil yani ya çok hamile kalan var ya 2 ci 3 den sonra 🥰🙏
Nuur2124 Humannrle benim iki teyzemin de tek tüpü kapali canım ama çocukları oldu🙌Birde bir yerde okumuştum soğan kürü icipte tüpleri acilan biri olmuş .Şimdi bende deniyorum enfeksiyon için ,inan etkisini gördüm.
Sibelsibos Nuur2124 aynen bende 1 hafta oldu başlayalı haziranin ortasında hsg çektircem bakalım yararı olcakmi olursa kesin yazarım sizede bide bu soğan kürünü nekadar yapıyorduk 1 aymi
Humannrle Nuur2124 ben şuan iki tüpte kapalı görünüyor ama yanlış sonuç değilse perşembe güncelleyeceğim inşallah 🤲🏻
Sibelsibos Humannrle geç gördüm canım kapalı dediler 1 cide inşallah 2 cide ikisi birden açılır inşallah mutlaka söyle sonucu 😘