Humannrle Beni postlarımdan tanıyan bilir, bilmeyenlere anlatayım 🙄 Temmuzda 5 yaşına girecek kızım var, 1 buçuk yıldır ikinci istiyoruz olmuyor en son rahim filmine karar verdi doktorum bugün hsg çekildim 3. Kez sıvı enjekte edildi ama 3nde de sıvı geçişi olmadı 🙄 doktorum Eylül ayına ameliyat dedi 😭 acaba kendiliğinden hamile kalabilir miyim yoksa umut yok mu 😭
Happymomekim Humannrle laporoskopik tüp acma oldum aynı ay kaldım hamile canım hiç canını sıkma zor bir ameliyat değil hatta hiç erteleme bile
Sibelsibos Humannrle 5 ay oldu ben tüp actirma amaliyati oldum sol açılmadı ama sağ açıldı zaten amaliyattan 6 ay veya 1 sene sonra kendilerine geliyorlarmis şimdi tekrar hsg çektirip duruma baktircam benim içerden yaptılar amaliyati 7 kat kesip yaptialr sezeryan gibi hatta aynisi
arirangg Humannrle Canım başka doktordan da mutlaka görüş al ama tüplerin açık olmadığı için kendi kendine hamile kalman mümkün değil diye biliyorum
Humannrle arirangg bilmiyorum ki doktor bana belki eylüle kadar gebede kalabilirsin belli olmaz dedi Canım inan bende çok kararsızım 🙄
Humannrle arirangg Kardelennn34 Sibelsibos Kivircikkuala Happymomekim tgbmerve ayanarta1 Bircicekanne aysenuroztunc myangelson Esracigdem Betbet98 CemrePektas 123NurKay123 balevlatlarim3535 Hevii Nazzbekiroglu Esracigdem Birhayalimvr nazsimaova Kızlar toplu haber vermek istedim bugün özel hastanede profesör doktor anestezi altında hsg mi çekti ve sonucuna gittiğimizde benim size söylediğim gibi anestesiz çekimde kendini kastığın için sıvı ileri gidememiş şuan 2 tüpünde de geçiş çok güzel dedi peki tedaviye başlayacak mısınız dedim hayır 3 ay şçindr kendiliğinden gebelik oluşacak dedi olmazsa o zaman tedaviye başlayacaz ama bana kalıyor ki sen ikinci ay bana gebelik takibine geleceksin dedi içim umutla doldu inşallah kanallar iyice temizlenmiştir de olur kızlar dua edin nolur 🤲🏻
Sema_28 Humannrle Ameliyatla bu tüpler açılmıyor diye biliyorum sadece gerçekten kapalı mı açık mi ona bakıyorlarmis
Sibelsibos Sema_28 ben oldum tüp açtırma amaliyati açılıyor ama biraz zor benim 7 kat kesip aynı sezeryan gibi açıp yaptılar
Kardelennn34 Benim tek tüp kapalıydı kapalı ameliyatla açtılar açtıkları gibi doktor bide tüp bebek önerdi hemen yaptırdım tutmadı yani demem o ki tüpleriniz açıkta olsa vakit olmayınca olmuyor benim normalde 2side kapalıydı rahim filimi çekilirken verilen ilaçtan 1tanesi açıldı bitanesi açılmadı onada ameliyat demişti oldum ama sonuç değişmedi üzerinden yine olmadı 3 kere tüp bebek denedim birsuru şeyler denedim olmadı en son kaplicaya sıcak sulara girdim etkisi oldumu bilmem o ay hamile kaldım
Humannrle Kardelennn34 evet vakti zamanı var bekleyeceksin demek ki 🥺 rabbim sana nasip ettiği hibi bize de nasip etsin inşallah 🤲🏻
Humannrle Sibelsibos kapalı ameliyat değil miydi senin Canım doktorum bana 2 yerden delip gireceğim defi
Humannrle Happymomekim karnından mı delip girdiler canım doktor bana öyle dedi de inşallah bende ilk aydan hamile kalırım 🤲🏻
Happymomekim Kapalı ameliyat yapiyolar tıkalı ise açıyorlar doğal gebelik 6 ayda bekleniyor olmazsa tüp bebek denenebilir ama umutlu ol
Happymomekim Laporoskopik zor değil 1 gece kalıyorsun çıkıyorsun 1 hafta 10 güne normale dönüyor hayat. Hatta ankarada ünlü bir cerrah ta oldum korunma dedi ameliyat sonrası kendini iyi hissedince ilişkiye girin dedi. Ben ameliyattan sonra 10.gün ilişkiye girdim sık sık ovulasyon testi kullandım aynı ay hamile kaldım
Kivircikkuala Happymomekim bende 27 nisanda ameliyat oldum doktor bir ay korun dedi ama korunmak istemiyorum tek tüpüm açılmış sağ tıkalı sol açık inşallah soldan da yumurtlarım da
Sibelsibos Happymomekim benimde kapalı yapcaz dediler kendime bı geldim açıp yapmışlar sorunca daha iyi görmek ve daha iyi sonuç almak için Dr. Karar degistirmis bende diyorum çok dikiş varya bu garip diye
Happymomekim Tüpler kapalı ise sperm geçişi olmazsa hamilelik olmaz çok istiyorsan eylul ü bekleme derim istersen film lerini başka bir dr a da gönder